Köpråd: Honda Civic Type R FN2, vad finns de för andra?

Är väldigt sugen på att byta bil och har fastnat mycket för den nya Civic type R. Riktigt rolig bil. Men vad finns de för andra bilar i samma prisklass runt 180 tusen, ska även använda den till att pendla ca 4 mil om dagen. Så får vara hyffsat bensin snål.



Svar på inlägget: Köpråd: Honda Civic Type R FN2, vad finns de för andra?



Jag har ägt en Fn2 och pendlar bil är den inte specielt kanon för, dricker kanske (om du har tur) 0.8 om du absolut inte gasar, annars en underbar bil. Andra bilar liknande bilar i samma prisklass * Golf gti * Ford focus ST * Seat Leon Cupra, finns nya modellen för bra pengar nu och då 240 hk. * Audi a3 2.0T/3.2 Samt några till, dock tycker jag att type R är mer givande att köra en de andra. Lycka till!


Antagligen inte världens roligaste pendlarbil men garanterat rolig till annat Dock saknar typ focus st och seaten känslan som hondan har Ett bra alternativ är nog Golf Gti'n


Lite kan jag ju stå ut med, känns inte som om de andra bilarna där inte har samma känsla som hondan:P


Nej, den nya type R Fn2 är mycket goare och finare att åka i dessutom, jag bytade ju ner mig till den äldre modellen, inte riktigt samma sak men bra mycke råare Men köp en Fn2, var stört nöjd med min.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka