Köpråd "pendlarbil"

Ska du köpa en S40 ska du ha andra generationen som kom runt 02-03, de ska var bättre och köp för guds skull inte en med Mitsubishi-motor.



Svar på inlägget: Köpråd "pendlarbil"



Mitsubishi motorn satt väl bara i 98orna om jag inte minns fel? Men håll dig borta från den, riktig skitmotor!


Har du 60.000:- så undvik x40 och köp en ordentlig Volvo istället, för den summan kan du köpa en fin S80 och det är en bättre bil på alla punkter. Utom en, den är inte lika smidig som den mindre x40 men det är det värt. S80 är en "riktig Volvo" med allt vad det innebär, x40 känns som en billigare bil som stulit ett emblem från Hisingen. S60 är annars ett mindre alternativ, smidigare än S80 men är byggd efter samma ritning. Ett annat alternativ som är i mångt och mycket likt Volvo är Saab, du kan hitta en riktigt fin 9-5 för den summan. Ett lite mindre alternativ är annars Saab 9-3ss, om det nu var just storleken som gjorde dig intresserad av x40. Oavsett tycker jag ovanstående bilar är liknande men flera gånger bättre alternativ än en Volvo x40 om man har 60.000:- att spendera.


Du hittar en Lexus IS200 från 99-00 upp till din budget och den är väldigt skön att åka långt i och med bra utrustning...den är törstig i stadstrafik men går på 0.8 på motor/landsväg eventuellt lägre om man verkligen ger sig f-n på det så ska du strikt pendla så går den att köra billigt iaf. Det är också hyffsad körglädje i dom om du får tag i en Sport som har LSD då den till 100% driver på båda bakhjulen i snö och regn för lite roliga uppställ :-) men om du snöat in på svenskt så hade jag kikat på en SAAB då dom har erkänt bra komfort,,hade inte ens funderat åt Volvo X40 hållet då jag tycker det är rent skräp rakt genom.


Jag har inte kollat så mycket på saab än, men det var som någon sa här, S40 fall jag för för just storleken på bilen. Vad tycker ni om saab? Kan man få någonting bra för en 60 papp? tack för alla svar i övrigt, fått en liten tankeställare nu


Skoda octavia rs. Går billigt sköna säten, xenon. pigg 180hk motor. billiga reervdelar. och tysk kvalite under skalet.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka