Köpråd

siktar nu på att köpa en bil för kring 20,000. det lutar mot liten golf,polo eller bmw. funderat på om jag ska trimma eller inte men ska iaf byta ut ganska mycket på bilen. vad blir bäst?



Svar på inlägget: Köpråd



BMW skulle jag tro. <---edit


En bättre rubrik skulle jag tro?


en bil som ska köpas in för ca 20k för att sedan byta ut en hel del på den, hmm ja du då spelar det inte så stor roll vad du köper!!


Det ligger åtminstone två stycken köprådstrådar uppe för bilar kring 20.000:-, mitt tips är att läsa dessa. Skall du däremot köpa en Bmw undrar jag budgeten för ditt lilla projekt är, för du får nog räkna med hela summan bara i inköp om du vill ha en ok sådan.


§2 När du startar en ny tråd Skriv en korrekt formulerad rubrik som tydligt beskriver vad tråden handlar om. Trådar som inte följer rubrikanvisningarna stängs eller raderas utan förvarning. Se rubriksanvisningarna (§3 och §4). http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Låser härmed tråden. Mvh. Hamilton



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka