Köpråd: Glidar bil, automat, (helst) diesel, (heslt) sedan eller SUV, 100.000 - 200.000

Tröttnat lite på min audi a4, även om jag bara haft den i någon månad eller två.. eller det jag tröttnat mest på den, är nog att den är manuell och att den dricker, en del.. så nu tänkte jag kollla runt efter ny bil, och behöver era råd och eran hjälp. Jag letar efter en såkallad "glidarbil". Detta är de krav jag har * Bilen ska HELST gå på diesel - tanken är att den inte ska dricka allt för mkt * bilen ska HELST vara sedan, eller SUV * bilen SKA vara automat * Bilen får inte vara allt för gammal * Priset ska ligga på runt 80.000 - 200.000 - kommer ändå antagligen köpa den på avbetalning. * Bilen ska skön komfort * Bilen ska självklart vara hyfsat snygg också, så man inte skäms när man kommer rullandes Där har vi dem grejerna jag vill att bilen ska ha. Har kollat lite på crysler 300c, så de är typ i den stilen jag vill att bilen ska vara. Men jag behöver flera tips Så kom igen nu! OBS! Ingen jävla Volvo.. hatar volvo. Är uppvuxen med volvo, jobbar med volvo.. så jag spyr på volvo helt enkelt.



Svar på inlägget: Köpråd: Glidar bil, automat, (helst) diesel, (heslt) sedan eller SUV, 100.000 - 200.000



Lexus RX400h ligger fortfarande lite över 200.000:-, men efter lite prut är det kanske ok om det överstiger lite? Mjuk, tyst och bekväm glidare, duktigt snabb tack vare dess elmotorer men lite småäcklig att pressa längs en kurvig väg utan den är en utpräglad "rakt fram bil". http://www.blocket.se/goteborg/Lexus_RX . 20&w=3 Annars finns Lexus större sedaner, LS och GS. Även det glidarbilar och inget man köper om man är ute efter körglädje. Lilla IS tycker jag däremot du skall skippa, den är visserligen mer körglad men eftersom den saknar den tillbakalutade glidarkaraktären som "gör en Lexus" blir det plötsligt bara ett sämre alternativ till Bmw, Mercedes med flera. Lexus är knappast kaxig som en 300C, men en betydligt mer komplett bil. Allt jänkaren har är ett snyggt yttre och en gammal Merca under skalet, i övrigt är det en billig och plastig upplevelse. Jag hade tittat på bättre byggda alternativ i ditt fall. Andra alternativ som rent spontant känts intressanta om jag varit i din situation är Jaguar (XJ och XK), Bmw (X5 och 7-serie, mer körglädje än glidare dock), Audi A8 eller Mercedes (S-klass och ML). Lycka till med köpet!


http://www.blocket.se/sodermanland/BMW_ . =6&w=3 för gammal?


bmw 7 serien går att få me diesel.


Jag skulle köpt denna:http://www.blocket.se/jonkoping/Porsche . 15&w=3 men den stämmer ju inte in på dina "krav" Så då hittade jag denna:http://www.blocket.se/stockholm/BMW_530 . 15&w=3 PERFEKT ! (BMW är givet hoppas jag) http://www.blocket.se/kalix/Bmw_320_D_2 . 15&w=3


Jag skulle nog valt en Chrysler 300 eller Crossfire


http://www.blocket.se/stockholm/Jaguar_ . 15&w=3


http://www.blocket.se/goteborg/Jeep_Gra . amp;last=1


köp min=) fast den drar mycket:/


hur mkt drar dem egentligen? Hur är dem att äga för övrigt?






köp min, passar in på alla dina krav..


din vad?


Jag tror han menar sin Audi, men när vart det en glidarbil


Köp annars en Bmw m5?


http://www.blocket.se/jamtland/Dodge_ra . =9&w=3 En riktig glidare!


Jaguar eller Daimler säger jag, blir inte bättre än så!


man åker bekvämt, kör ifrån de mesta.. är inte de är steekig bil då?


Inte för att verka jättetråkig, men är det ingen mer än jag som känner att glidarbil/suv känns lite fel om man tröttnat på hög bränsleförbrukning efter att ha ägt en a4 1.8t ? Men för att vara lite roligare och hålla mig "on topic" så lägger jag min röst på denna http://www.blocket.se/jonkoping/Mercede . 17&w=3


asså det måste inte vara en "glidarbil".. ja letar mer efter en schyst bil helt enkelt


300C är ett bra val. Kvalitetskänslan kan diskuteras men i övrigt är 300C en mycket attraktiv bil. Brutal charm, ett kaxigt yttre, komfortabel och i övrigt en relativt ovanlig bil. Dieselmaskinen är väldämpad och befriad från det typiska dieselknattret.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka