Köpråd slutsteg + framtida bas. Kommer byggas ner i reservhjulsbaljan.

Tjena gott folk, Har monterat en JBL GTO 1002D som jag bara har lånat och till den använder jag just nu ett 4-kanals ultimate steg. Och det låter inte direkt speciellt bra såklart Min plan är nu att införskaffa mig ett slutsteg som kan spela bra med denna 10" till en början, för att sedan troligtvis uppgradera till en värre bas, troligen 12" då. Så som det är nu är basen nersänkt i reservhjulsbaljan på min mitsubishi outlander och volymen är ju ganska stor. Tanken är att jag senare ska bygga en sluten låda runt basen så volymen är ganska variabel beroende på hur jag bygger Nu till min fråga, vad ska man satsa på för steg om man bara tänkt ha 1st bashögtalare? Vill gärna att det ska se bra ut; stilrent, bling bling eller neon spelar ingen roll. Men inte dra ner på effekten bara för att det ser bra ut Har inte riktigt bestämt om jag ska göra steget synligt eller inte. Jag har inte mycket erfarenhet av billjud, men läst runt lite på forum. Olika steg jag tittat på: SPL Dynamics ICE 1500.1 (Verkar vara ett kraftfullt steg, ser helt OK ut) ~2998:- SPL DYNAMICS ICE-800D (Kanske duger eftersom jag bara kommer ha 1st bas?) ~2495 Hifonics BXi1000D (Också ett kraftfullt steg?)) ~2999:- Rainbow iPaul DM2000 (Mest för att det ser så jäkla stilrent ut! Hur är effekten?) ~3699:- Spectron SP-M1500 (Hört bra om detta av en polare, men det ser ju trist ut!) ~1599 Zachry R1500D (Stilrent, kraftfullt?) ~2589:- Går säkert göra denna lista lång, men vore kul och höra vad ni kan komma med för förslag och åsikter Brukar det förresten följa med "baskontroll" till det flesta moderna monosteg? Om ni nu har orkat läst såhär långt......Budget för steget ~3500:- , får gärna vara billigare ifall man köper en bas snart också Och tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd slutsteg + framtida bas. Kommer byggas ner i reservhjulsbaljan.



SPLstegen ger bra med effekt men brister i kontrollen vid lägre impedanser Hifonics Bxi1000 ger bra bas och gott me pulver prisvärt Rainbow är stilrent och spelar lika stilrent, perfekt om man gillar lite torrare basåtergivning Spectron 1500 är väldans prisvärt, 1 ohm stabil å ger då 500w, bra driv Zachry vet jag inget om, baskontroll följer med dom flesta steg, på ICE 1500 får du köpa till Kolla även på Spldynamics 1200.1 ett kanonsteg


Tack för svaret! Det står nog mest mellan, SPL, Hifonics eller rainbow. Men det hinner nog ändra sig många gånger innan man bestämmer sig. Någon fler med tips på monosteg?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka