Köpråd om förstabil

Hej nu är det så att körkortet är inom räckhåll! så varför inte fira med att köpa första bil? men då e ju frågan, vad ska man köpa? Inte för dyr i inköp å försäkring men ändå nått kul man kan glida runt i ! ska ju inte heller vara nån jävla skitbil som går sönder efter 2 veckor tipsa? Tack!



Svar på inlägget: Köpråd om förstabil



Skulle också tipsa efter en Golf eller någon Honda. Kort sagt små, lätta bilar med lite pulver blir jävligt bra som första bil.


Hur kul det än är med veteranbilar är de inte bekväma eller säkra som en modern bil. Och det är väl framför allt det sista som gör att jag tycker tex. en gammal VW är en olämplig förstabil. En Golf, Civic eller liknande bilar tycker jag är mer lämpliga. Ett alternativ ytterligare är Bmw Compact, en sådan hade jag kikat på i första hand och en Audi A3 (Golf deluxe) i andra hand.


Helt rätt, tänkte mer på att om man bubblan är ens 38de bil har man förhoppningsvis mer erfarenhet men framför allt mer respekt för trafiken än när man precis tagit körkort


Mazda sport...liten och rolig Passa dig bara så den inte är sönderkörd redan...! Lycka till!!


Gör en sökning och läs på forumets regler.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka