Köpråd: Audi S4

har blivit sugen på att köpa en s4 -99 men effter att jag suttit och googlat och läst på forum så värkar det vara rena skiten som kostar massa att laga är det någon som har en eller har haft en som kan berätta litre om bilen. är det värt att köpa? vad är vanliga fel och vad kostar det att fixa? tål dem lita trimmning elelr kostar det massa så fort du rör en enda skruv ? som sagt allmän fakta om bilen vill bara ha svar av folk som vet va de pratar om nu eller om någon har tips på annan kul bil i samma prisklass tack på förhand Johan



Svar på inlägget: Köpråd: Audi S4



när dom funkar är dom kanon. dom är dyra och laga men sköts dom rätt så är den en kul bil.Jag körde lite bana med min o lite kvällsbus o den funka kanon. Köp en med bra hisotik samt nybytt kamrem då den är dyr o byta. turbos o grenrör bör också va bytt. Sak va en 99b dvs facelift då den är uppdaterad med bättre delar samt lite snyggare karossmodifieringar.


Nu har jag inte ägt en av dem men har ju lite koll iaf:) Som racefan sa så försök hitta en 99b och med bra historik, kammrem och turbobyten är dyrt och vanligt förekommande då många går hårt och väl trimmade! Men med racekattar o nya downpipes går dom riktigt fint:)


Har oxå vart sugen på en s4 ett par ggr. Då det verkar vara en rå bil. Men precis sin du hört/läst så verkar de vara väldigt dyra i både drift och service, det var de som fick mig att backa. Jag hänvisar till de andra tipsade om vad gäller 99b samt kamremsbyte. Har du kollat vad de kostar i försäkringspremie?


tack för alla svar har förståt att det är en dyr bil på alla sätt men är endå fortfarande sugen tror inte försäkringen blir så farlig skriver inte bilen på mig utom min mor i 50 års åldern som bor på landet varken min cab eller c70 är dyra i försäkring och dem är skrivna på henne vill nog inte veta va det skulle kosta mig att ha den skriven på mig va tror ni som haft s4 kan denna vara något ? http://www.blocket.se/varmland/Audi_S4_ . =8&w=2


Köp bara. Du sparar ju massor med pengar med ditt försäkringsfuskande...


S4 är en bra året runt bil. Kul att köra och den går att bruka. Service och rep är dyrt, men så är det när man vill ha lite mer. Har man koll på bilens historik och läst på lite så kommer man långt. Försäkring är inte så blodigt om man se sig omkring lite och fråga, min är billigare än min gamla Audi 100 så jag tycker inte försäkring är något att hänga upp sig på.


Kollade också på en S4 tidigare men backade p.g.a. svindyra reparationer och köpte en sniken A4 1,8TS. Det skulle jag aldrig gjort för den var precis lika värdelös och kostade skjortan att laga. Audi överlag har jag skitdåliga vibbar av. Varenda Audi mina polare ägt, nya som gamla har droppat olja. Grymt trist.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka