Köpråd: Första bil

Hejsan, det är så att fått jobb och tänkte ha körkort och i senarare skede köpa en bil. Men det är svårt att välja bil i denna bildjungel. Dom jag funderat på är: Saab 9-5 2.3T Aero Golf VR6 Men jag skulle gärna vilja ha tips på fler bilar i 40.000-50.000k klassen, jag kan möjligtvist sträcka mig lite över 50k. Men inte mycket. Kraven är:Helst bakhjulsdrift, men inget måste. Minst 200 HK Turbo Volvo behöver ni inte tipsa om. Jag kan säga att jag har inte tänkt att köpa bilen idag, imorgon eller om en månad. Utan det kommer bli om ett tag, när körkortet är fixat. Men jag vill gärna ha lite olika biltips som jag kan gå och grubbla över.



Svar på inlägget: Köpråd: Första bil



BMW 530 går väääldigt bra utan turbo..


Tack för svaret, men känns som att varenda kotte har antingen en volvo eller en bmw idag. Så även BMW går bort från min lilla krav lista, om det inte är en schysst cabbe eller z3/8 (men då får man hosta upp mera lovor såklart)


audi s4 2,2tq


Hej. Det finns jättemånga tips om förstabilar i forumet redan. Använd sökfunktionen och sök efter tips. Mvh



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka