Köpråd: Första bil, Volvo vs BMW

Hej! Jag ska köpa min första bil jag har funderat på BMW e30 och 940/740 Turbo. Jag vill trimma billigt och åka brett, Kom gärna med fler förslag jag har endast 2 krav billig att trimma/reparera och bakhjulsdrift.



Svar på inlägget: Köpråd: Första bil, Volvo vs BMW



BMW E30 alla dagar i veckan ... Mycket snyggare och bättre kvalité än en traktor.


Snart spårar den här tråden ur!! jag säger volvo för den är bäst helt enkelt* * sitter och väntar på mothugg....


Skulle också föredra BMW, men ekonomiskt är nog Volvo bättre


köp du din bmw men slutar väl den står mest hemma för du ej råd köra med den och du åker med familjens bil


BMW e30 (325) Finns hur mkt som helt till de bilarna i stylings väg. Bilen är liten (om man jämför med 7/940) Grymt rolig att köra och busa med. Går att få till en riktigt clean och snygg bil med rätt smak. VOLVO 7/940 (turbo) Finns inte så mkt snyggt i stylingsväg (min smak) BIlen är större och känns mer som en familjebil dock kan du trimma den rätt så mkt och ha grymt roligt och du nu vill åka brett Med dina krav så hade jag nog valt volvon


Jag säger Bmw för att den är lika bra men tio gånger roligare (Var bara tvungen att ge lite mothugg) Men vidare trimvänlig är den inte, vill du trimma billigt och bara åka brett är Volvo ett bättre alternativ. Särskilt eftersom jag får intrycket av att du inte är beredd att lägga upp ca 20.000:- bara i inköpspris? En Bmw 3-serie med 6cyl. kostar mycket mer än en Volvo, och att köpa en billig trea är lite som att skjuta sig själv i foten, då råkar du enbart på allmänt sönderkörda exemplar. Det finns inte allt för många fina 325i* E30 kvar, men de som finns kostar sällan under 20´ *325i eftersom 320i är mer av en mys än en busmotor. Kort sagt är Bmw roligare på alla vis om du är beredd att lägga ner tid på att finna och pengar på att köpa en fin sådan. Men vill man som i det här fallet bara ha roligt till absolut lägsta peng är en gammal Volvo ett lämpligare val.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka