Köpråd: en riktigt fin bil för 50-85k

Söker alltså efter en bil som man kan glida runt i utan att behöva ducka, den ska väl gå att åka på cruising med utan att man känner sig som en idiot. Funderar lite på bmw 7serie, men känns ganska dyra i drift? Ev en audi a6 sedan, med nå rs fälgar, svart och heltonat. Den ska som sagt gå att använda vardagligt, inga jänkare eller liknande (vore trevligt om ekonomin höll dock) Bör ligga mellan 0.9-1.5 l/mil, annars börjar det svida i mina fickor, men smakar det så kostar det väl! Så lite tips tack, känns som en riktig djungel!



Svar på inlägget: Köpråd: en riktigt fin bil för 50-85k



Min bil passar in på din beskrivning förutom att det är en "Amerikanare" Chrysler 300M,BMW 320 kanske skulle va nått


Bmw E38 är i alla fall bland de billigaste lyxbilarna i drift, men visst den biltypen kostar att äga rent generellt. Å andra sidan har du satt ribban högt för förbrukningen, en 7-serie ligger i nederkant av den intervallen. Vad du egentligen skall se upp med är försäkringen, och tänk på att bilar med väldigt många avancerade funktioner också kostar mer när de går sönder. Därför brukar lyxbilar bli dyra Om du kanske tittar efter en Bmw E39 istället? En 7-serie i miniformat, inte riktigt samma bil men å andra sidan långt ifrån samma kostnader. En 540i hade jag funderat över om jag varit dig!


Några krav på årsmodell? BMW E24 633 eller 635 CSi är en vacker och charmig modell som du med stolthet kan cruisa runt i utan att skämmas. Den fungerar även till vardags, men dock kanske det inte är någon ultimat vinterbil. Andra förslag: Volvo 850R, Mercedes E55 AMG, Lexus IS 200.


nja, helst så nytt som möjligt ! Men dom är fräck. Jo det är ju som sagt försäkring, rep, service som kostar.


Köp en 7-serie en härlig långfärdsbil, skippa 750! men de är ju ingen bil för cruising, är ju europeiskt, har själv en BMW 540 som bruksbil men skulle aldrig ta den på en cruising, skulle skämmas ihjäl



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka