Köpråd Bil-GPS.

Tänkte införskaffa mig en ny Bil-GPS då jag blev otroligt less på min Garmin Nûvi 205 som började låsa sig osv. Är inte så insatt på GPS marknaden och tänkte höra ifall det finns någon som kan rekommendera en bra GPS? Vill helst gärna prova något nytt märke istället för Garmin. Jag har inga större krav, räcker med kartor över Skandinavien. Fartkamera varnare samt "hitta bensinmackar" osv är ett måste. MVH Raz3r



Svar på inlägget: Köpråd Bil-GPS.



Navigon har trevliga kartor. Jag har 4310MAX. Hittar mackar kameror och även TMC. Kartor över skandinavien. Helnöjd är jag över den.


Ville tipsa om garmin Men kolla Tomtom


Jag håller med om navigon. Jag har testat de flesta GPSer och jag kör navigon hela dagarna. Snyggast kartor, bäst inställningar och bäst kartor. Jag har en Navigon 8310 (ersatt nu av 8410) som är 2 år gammal och den är jäkligt bra. Dock kör jag med navigon i Iphone då den är mkt snyggare och snabbare.


Bra tråd, är sugen på en sj. nu inför semester å så Får man en hyfsad för 1000-1300kr?


navigon 4310 max är väldigt prisvärd, 1645 kr http://www.dustinhome.se/pd_5010249791.aspx


Biltema Media GPS, Bästa jag haft. Bara att låsa upp den så man kan lägga in vilket GPs system som helst Tomton mm.


navigon 7110 eller nått sånt kör jag med fungerar yppligt men! den fuckar alltid upp sig på samma ställe om jag åker tex från sunne eller liknande ställe ska till örebro så ska den visa vägen till karlstad första gången slutade det med att jag hamnade på en liten bonn väg med en buss som var 13.9meter lång 3.8m hög och sen helt plötsligen är det en bro som klarar 3.5" inte så jävla bra gjort av gps:en testaade att ställa om den men 1år senare gör den samma idiot grej men den gången var jag beredd men det är säkert fel som finns på alla gps fast lite olika vägar kanske försvinner detta när jag uppdaterar kartan funderar dock på en ny då min blev lite ful efter att jag tappade den


MAn ska leka lite med inställningarna. Sen är ingen gps fulländad när de gäller att hitta rätta vägar. Blev utsatt av de med garmin i taxin. De var inget roligt alls, kom upp i ett skogsområde långt iväg från vanliga vägar och sen plötsligt kom en privat väg med bom. Sen var de inte lätt att hitta tillbaka för de var bommar exakt överallt förutom vägen man tog dit men de memorera man inte hehe.


Synd då att gpsen inte memorerade.






Hahaha Detta misstag har jag också gjort. Hade ingen aning om vart jag var och så sa den att den hade en shortcut. haha. Visst det var en shortcut men då var du tvungen att ha en fyrhjuling. Men lite backningsmanöver är ju alltid skoj med lastbil. Dock inte med 50+ oroliga passagerare. Tydligen har det kommit en Navigon 6310 Truck Navigation som tar hänsyn till vägens längd, höjd, ADR och viktregler. HAr saknat detta många gånger.


Har en Navigon 3310 Max, är väldigt nöjd med den. Snygga kartor och fullt dugliga menyer någonting jag tyvärr inte alltid kan säga om Garmins bil gpser...



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka