Köpråd: Högtalare Front

Letar efter nya högtalare då det fortfarande sitter original i bilen. Bilen är en Ford Fiesta -95 så är inte ute efter några värsting högtalare Det jag har just nu är Stereo, Slutsteg och en bas. Stereo: JVC KD-s891r Bas: Gas 10Tum Passiv Slutsteg: GAS ALPHAX100.2 Inga värsting prylar som ni ser. Men duger gott i en skit bil. Då undrar jag vilka högtalare jag ska köpa. Det är 5.25or som ska i (2st). Pris? Inte över en 1000lapp iallafall. Så ge tips på några bra och billiga



Svar på inlägget: Köpråd: Högtalare Front



Du får ju ge mer info om vad som sitter i din bil för de 1a.. Har du nåt framtill? Diskant el coax uppe i instrumentbrädan.. Tycker du borde satsa på ett kit-system.. 6,5or om du kan få plats el modda lite i dörrsidorna. Sitter de nåt bak, i dörrarna el så?


Sitter 5.25 original i dörrarna fram. Det är det enda. Är en 3dörrars. Inget bak. Diskant/Coax vet jag inte skillnaden på. Är nybörjare på det här Modda vet jag inte om jag vill ge mig in på.


Ok! Du kan nästan får lika bra ljud fr 5.25 coax som ett kitsystem med en bra montering! Tänkte du driva dom med ett steg el bilens huvudenhet bara?


de där råder de nog starka skilda meningar om koax e ju inte riktigt fördelaktigt vid en okej ljudbild kanske ett gas alpha kitsystem ? relativt lite pengar men klart prisvärt finns på brl blandannat ligger runt 500-600


Det vet jag inte riktigt. Vad blir bäst tror ni? Huvudenheten klarar ju 4x45w. Räcker väl för att driva 2st bara?


Tack kollar på det.


Haha, Gas Alpha Kitsystem blåser jag skiten ur me ett riktigt bygge utav Caox'er! De kan dom flesta nog hålla me om..


men om jag förstår din fråga rätt nu så vill du bara uppgradera dina org.högtalare i samma storlek.. inget moddande i dörrsidor, baffelbygge el montera diskanter i A & B stolparna el ev en utanpå montering.. plocka ut dina 5,25or, dra ner rutorna o mät inbyggnadsdjupet.. så inte rutorna tar i ifall du råkat montera högtalare me för stort inbyggnadsdjup! Skulle rekomendera ganska lättdrivna element om du ska bara köra me din huvudenhet! Glöm va killen innan nämde om GAS! Gå in på dessa länkar: 5,25 Kitsystem ifall du kan tänka dej de: http://www.blekingebilradio.se/category . -kitsystem eller 5,25 Coaxialer: http://www.blekingebilradio.se/category . 25-koaxial Vill du hålla dej kring 500-1000kr gränsen, så kör DLS ...ALLA GÅNGER! INGET GAS, då kan du lika gärna åka till Biltema, Jula o kanske t.om ÖB! Lycka till!


Kika på dessa coax'er: http://www.blekingebilradio.se/product. . ory_id=167 http://www.blekingebilradio.se/product. . ory_id=167 el dessa kit: http://www.blekingebilradio.se/product. . ory_id=158 http://www.blekingebilradio.se/product. . ory_id=158 http://www.blekingebilradio.se/product. . ory_id=158 Alla har ca 50 mm +/- i inbyggnadsdjup, kan nästan garantera att dom passar!






Tack ska göra det


du skriver innan hur " du blåser skiten ur ett riktigt bygge med koaxialer ? " besserwisrar som du sitter och är just nu är riktigt irriterande .. de e inte aktuellt med ett riktigt bygge här utan en kille som inte vill lägga spec mycket pengar på ljudet i sin bil utan få ett vettigt ljud för en billig peng då är gas kitet helt utmärkt med en koax med orginal högtalar uttag i dörren så får du inte samma ljud bild och du länkade till högtalare du provat sj dock dls högtalarna e bra med


Det beror på var högtalarna sitter och hur man monterar dom! Kör koaxialer på brädan i min 9-3SS och där sitter ljudbilden som den ska, har testat med kit också men fick inte till det bättre. Men om högtalarna ska sitta i dörrar så röstar jag också på kit så man kan vinkla diskanterna vettigt. GAS Alpha kiten låter riktigt bra för pengarna!


µ-Dimension EL Comp 5,25" kit EL-serien imponerar STORT! Den gyllende regeln "du får vad du betalar för" gäller inte längre! Vi är stolta att få sälja bra ljud till dessa priser! SEK 895.00 på http://www.bilstereobutiken.se/


driva gör den ju, men hur bra?? inte alls bra, 4x45W är bara att drömma om. 4x7Wrms brukar man säga att man får ur en stereo (på dom watt man vill lyssna på och inte bara en massa jävla oljud, http://www.blekingebilradio.se/product. . ory_id=167 http://www.blekingebilradio.se/product. . ory_id=182 plus nå kablar till det nya steget (obs har inte hört dom men det ska nog funka bra)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka