Köpråd. liten men snabb bil. Gärna turbo.

Tjena. Jag har ett problem. är iofs väldigt inne på att köpa en nissan 200. men jag skulle gärna hitta en liten bil som går fort som tusan. Jag har funderat på en golf eller en polo. Seat har iofs också hyvsat stora motorer men vet inte om jag vågar mig på en sån. har fått för mig att dom är svårmeckade och har en del ''problem'' Hjälp mig. en liten bil som är snabb som tusan. som man gärna kan mecka med själv o inte behöver lämna in. gärna bra väghållning också



Svar på inlägget: Köpråd. liten men snabb bil. Gärna turbo.



..vad ska den lilla snabba bilen kosta i inköp? 25000, 45000, 85000 ?


Ja dryht 25 tusen. där runtomkring.


corrado vr6 nej men vilken pris klass ? polon är väl ingen räser direkt ... gtin är väl lite små rapp seat är väl istort sätt samma som vw så tror inte de är mycket mer problem med de än med vw. men tycker själv om min egen bil endel så får väl tipsa om den


Har själv haft en Seat Cordoba Cupra 1.8T, samma motor som audi och vw, lätt att skruva och är jävligt pigg med 156 hkr org, BSR säljer chip som ger 210 hästar för 3999:- MVH Bjacke


Lycka till... Volvo 480 turbo? Liten, Check! Turbo, Check! Snabb, njee Annars har du Clio sport 1,8. Ettriga som fan och riktigt kvicka i lägre hastigheter. I övrigt tror jag din kombination blir mycket svår.


Jag har kollat in corrado också. Sjukt fin bil faktiskt. men känns svårt att få tag på en fin. en golf vr6 har väl upp emot 170 hästar har jag fått för mig.


är det turbo i dom. dom har jagkollat in också. men är det inte en del problem med dom då?


jo jag vet, svår kombo men snackar inte ngn 300 hk motor Men aldrig renault igen


Nej, dom har en förmåga att krångla lite Men mycket väghållning och motor för pengarna helt klart.






Funderar du ändå på så stor bil som en Golf kan du ju kolla in ng900 2,0T 185 hk (94-98) med ungefär samma tjänstevikt som Golf. Ett chip så har du 225-230 hk.


jo för 25 tusen får man ingen fin corrado vr6 för, närmare 40 får man väl lägga för att få en fin en


Supra mk3 eller 180zx(s12) båda med snurrbo annars CRX Vtec :] 180an är väll den billigare av dem 3.


behöver du bilen nu ? varför inte annars spara några månader till så du får en bil du slipper fixa hela tiden


Själv hade jag helt klart valt en golf gti 16v eller vr6 för dom pengarna men honda crx vtec är också riktigt fina bilar lillebrossan hade en 91 för många år sen . Här är ett tips om du fortfarande är inne på en nissan 200 http://www.blocket.se/kalmar/Nissan_200 . 18&w=2 men dom vet jag inte alls hur dom är men den verkar o va både fin o billig.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka