Köpråd Volvo 142 -70

Är lite sugen på en volvo som står i en närliggande stad. den har gått 12900mil, alltid servad enl boken osv. den har rost så man måste byta reservhjulsbaljorna, skärmkanter och rutan på förarsidan går ej att veva upp hela vägen samt att den är matt i lacken. Killen vill ha 15000 vilket jag tycker är för mycket. vill med andra ord ha lite råd, hoppas att någon seriös vill hjälpa mig. Tack på förhand /Micke



Svar på inlägget: Köpråd Volvo 142 -70



Allt beror på, men jag hade då inte betalat några 15000för en rostig 142a med dålig lack och småfix. Ca 5-7k om den nu går att rädda utan att lägga för mycket arbete i form av rostlagning osv.


helt klart för dyrt inte ett öre över 6k skulle jag ge för en sån...fins hur många som helst på blocket för de priset som är hyfsat fina faktis:)


Okej, får kolla runt där ist:)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka