Köpråd: Proson RSX-10PX eller URoX Thunder Box 2x10"

Hej! En kompis ska köpa nya basar och är ute efter någon fabriksbyggd budget låda med 2x10" basar. Jag har tipsat han om Proson lådan, inte för att jag har någon aning om hur de låter men jag gissar på att den är bättre än URoX lådan, den ser iaf bättre ut Är det någon här som använder sig av någon av dessa lådor eller har haft så skriv gärna vad du tyckte om den och om den är värd pengarna. Edit:Proson: http://www.fynda.se/ URoX: http://www.stylingbutiken.se/



Svar på inlägget: Köpråd: Proson RSX-10PX eller URoX Thunder Box 2x10"



Jag har haft 3 st proson rsw-12" s basar och var hel nöjd med dom. men just dom där basarna har jag ingen erfarenhet men är dom som rsw så är det rätt bra klipp i dom trots allt. Men jag hade fortfarande hållt mig ifrån att köpa färdiga lådor då man för det mesta alltid kan bygga en bättre låda än fabriksbyggda.


En kompis hade en färdigbyggd Prosonlåda med dubbla 12or i, den lät skit! Nej det var inget fel på basarna (iaf inget som inte skulle vara där) utan lådan var byggd i tunt material och basarna tålde ingen effekt, men var ändå rätt så trögdrivna. Vet dock inte hur just den där lådan låter men håller med föregående talare, köp lösa basar och bygg egen låda, speciellt om det ska sitta i en sedan.


Jag har försökt övertala min kompis om det men han har bestämt sig att han ska ha en färdigbyggd budget låda så han får väl skylla sig själv om det bara är skit då. Jag rekommenderade ett par Pioneer 10" som jag hittade billigt åt han men han säger att han inte orkar bygga en låda. Och så ska det ju också vara i princip så billigt som möjligt.


Visserligen enkel 10" i dessa lådor men de LÄR spela bättre än de du försökte länka till. Mutant MTEN10SBP (paket med steg, finns även som 12". Såg att han bara har lådan som 12" men ni kan ringa o fråga om han har ngn 10" lös) http://www.ljudstudion.se/mutant-baspak . c-369.aspx 1990:- DLS W310D med låda:http://www.ljudstudion.se/dls-w310d-med . c-175.aspx 1190:- Kicker Comp 1+":http://www.ljudstudion.se/kicker-compsi . c-175.aspx 1495:-



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka