Köpråd: Avgassystem till Audi S4 -06

Behöver lite tips och hjälp! Är inne på att inhandla ett catbacksystem till S4:an. Frågan är då bara vad man ska satsa på? Jag har helt inne på Milltek, det verkar ju vara grym kvalitet och riktigt bra ljud! Men frågan är ju då: Resonated eller Non-resonated? Är Resonated för nära orginal för att det ska vara värt att byta eller blir non-resonated för högljutt? Vill ha en bil som man kan använda till vardags, och man ska kunna ha en konversation i motorvägshastighet utan att överröstas av bilen, så det får alltså inte leva om alltför jävligt. Så... Ge alla era intryck och erfarenheter! Är det Milltek som gäller? Finns det andra avgassystem i samma kvalitet? Ferrita? Corsa? APR? AWE? Gärna tips på hur man kan få tag i avgassystemen från Staterna här i Sverige. (Alltså återförsäljare osv)



Svar på inlägget: Köpråd: Avgassystem till Audi S4 -06



Jag hade personligen lagt mina pengar på Ferrita, skräddarsytt system som kan mäta just dem kriterier du har. Jag köpte Milltek just för att jag inte sätt nåt system gjort av ferrita för diesel, milltek var det säkra valet. Riktigt nöjd med det också


Jag har ett ferrita. Det är ett mycket härligt ljud.( V8:an hörs ) Ochså är det snyggt.


Skulle lätt ta ett skräddarsytt Ferritasystem. Milltek med urusel finish ska jag aldrig mera köpa. Sen att det tar 100år för Milltek att skicka skiten gör ju inte saken bättre.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka