Köpråd: FOCAL POLYGLASS 33 V2

Den här basen känns som att det kan vara något för mig. Så här står det på en hemsida iaf: "Focal 33 Polyglass V2 är en prisvärd HiFi bas för er som har lite högre krav. Focal har använt den senaste tekniken när den blev designad, för att ge hög kvalite på både prestanda och hållbarhet. Den lirar alla sorters musik. Basen är optimerad för små slutna lådor som ska ge dig ett brett frekvensregister. Polyglass V2-serien med sin ökade slaglängd och överdimensionerade spolar som är välbyggd och tål hög effekt." Jag vill inte spela högst eller så. Utan de ska vara lite mer hifi karaktär och passa till all möjlig musik (från metal till klassisk musik). Den ska heller inte behöva alltför stor låda då jag har lite dåligt med plats där bak. Finns det några andra liknande alternativ? Basen kommer drivas med ett rockford Fosgate T8002. Jag har ett erbjudande på en FOCAL POLYGLASS 33 V2 till ett rätt så bra pris. Är det bara att köpa lr? Mvh Marcus



Svar på inlägget: Köpråd: FOCAL POLYGLASS 33 V2



skulle köra på den då finns ju flera andra alternativ.. men detta är ett bra alternativ


Okej. Men jag tror att det är ett väldigt bra köp. så det är väl bara att handla då. Om de stämmer det som dom skriver. Men jag har bara hört gott om Focal.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka