Köpråd: BMW 328 coupé e36

ska troligen åka o kolla på en 328 -96 på söndag... nåt spec ja ska kolla efter? e lite rost i nån skärm i en ros på bagageluckan. Hur e dom som bilar i allmänt?



Svar på inlägget: Köpråd: BMW 328 coupé e36



Kolla beggad guiden på autopower


Jag är grymt nöjd med min 328:a! Har inte haft några större problem med den. Det enda som jag missade när jag köpte min var att den läckte in vatten! Den läckte in vid passagerardörren och vattnet samlades på golvet i en fin liten pöl. Så fråga om du får låna en vattenslang (gärna högtryck) och spola runt dörrar, taklucka osv och kolla sedan på golvet - både fram och bak! Kolla så den går upp i temp riktigt också, gamla ägaren till min bytte termostaten på min strax innan jag köpte den då motorn inte gick upp i temp riktigt. Står massor av mer information på autopower.se som azid säger!


Egentligen dödade azid tråden då det inte finns mer att säga än beggat guiden på autopower


köp en volvo eller saab iställe du verkar gilla dom.


Rost i bakluckan, skramlande vanos och dåliga bussningar i fram o bakvagnen.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka