Köpråd:Bmw M5 E39

Hallå där! Jag har några frågor angående BMW M5 E39 . För att jag planerar köpa en E39 men jag vill veta lite mer om den. Därför styr jag mig hit. Är verkligen BMW M5 E39 Dyr att ha? drar den mycket bensin och så? eller åker priset ner år för år "förutom bensinen" ? hur mycket bensin drar den på 100 km/h ungefär? är det värt att lägga 100.000 - 130.000:- på den? Håller bilen sig hårt eller går den sönder ofta? haha låter som en 10 åring nu men jag skulle gärna vilja ha en Röd BMW helst en 2000 - 2003 med svarta fälgar och svart/silver design inne i bilen. Någon som vet någon person som säljer just en sån bil? Mvh / Mike. "min drömbil"



Svar på inlägget: Köpråd:Bmw M5 E39



Kolla in här! http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=175779 /Jerker


http://www.blocket.se/goteborg/BMW_M5_S . =7&w=3 Bilder/filmer på denna bil som finns här på garaget skvallrar dock om att den gått hårt. Men måste ju säga att den är läcker!! http://www.garaget.org/?car=191232


/Jerker Tack för den tråden. så vad jag har förstått så går 99 och -00 mest sönder? för jag planerar att köpa lite nyare, 03 tror jag.


/tobee hehe den är så vacker, men pristet är nog över 130.000 haha Fasen..


99an hade nåt fel med kolvringarna som blev åtgärdat på nyare. ska du ha en 03a så kostar dom närmare 70 - 100k mer än en 01a... sista årsmodellen och gjordes inte alltför många det året.. min polares m5a dricker närmare 1,5 l milen blandad körning, så slukar soppa gör den... LMM är också ett vanligt problem på dem... kostar några 1000 lappar att byta...


När det gäller BMWs M modeller är det viktigt att hitta rätta exemplaret.. Kika på fler än en.. Och läs på om modellen både på autopower och bimmerforum mm. Sedan är skicket A och O.. Och dokumentationen.. En bil utan historik är svårsåld och kolla även upp så den inte är skruvad och eller fulimporterad..


Skulle kosta mig ca 85 000kr/året att försäkra en M5 E39.. Så jag köpte aldrig nån.


är det värt att betala bilen i månaden? eller typ betala 70.000 Kr sen betala varje månad?


dom skulle ha 20k för mig:cool:






830kr i månaden för mig, helförsäkrad. Jag är 22.


Några tusen? Trodde dom kostade 4500 och då finns det 2 i bilen. Kolla autopower där finns begagnat guider på dessa bilar


Ämnet har redan avhandlats på forumet precis nyligen, och länk till den tråden finns redan här. Därtill är trådstarten formulerad farligt likt en köpesannons, vilket inte tolereras på forumet. Gör en sökning nästa gång innan du startar en ny tråd. Tråd låst.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka