Köpråd Sierra xr4x4

Någon som kan eller vet någonting om ford sierra xr4x4? Jag har blivit erbjuden att köpa en xr4x4 89:a för 6000:- och har fått för mig att det är ett ganska bra pris på en skattat och besiktigad sierra, den billigaste och enda xr4x4:an på blocket ligger på 12 000:- och dessa bilar växer ju inte på trän direkt. Jag tänkte åka och kolla på den så jag undrar om det är något speciellt man ska kolla på? Det enda jag vet om den är att den ska vara i hyfsat skick och skattat och besiktigad men att det knäpper lite ifrån bakaxeln.



Svar på inlägget: Köpråd Sierra xr4x4



Det måste väll vara en kul vinterbil som blåser förbi vilken volvo raggare som helst men antar att den slukar en hel del soppa också med sin v6:a?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka