Köpråd kommer ev köpa en audi s8 1999. Vad ska man tänka på?

tjenna. Kommer snart ev köpa en audi s8 årsmodell 1999 med manuell låda. Gått 20 000 mil. Vad ska jag tänka på eller vad bör jag kolla upp? Alla råd och tips är välkommna. Tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd kommer ev köpa en audi s8 1999. Vad ska man tänka på?



Att den stora servicen är gjord och att alla stämplar är stämplade. Tror det finns en begguide hos teknikens värld... hmmm...


Att kamrem och vattenpump är bytta, fräsch koppling, den bör vara bytt vid det miltalet. Är det en facelift med 360hk är den ovanlig och samtidigt betydligt snabbare än tiptronic. Rolig bil:). Bucklor på karossen är svårare att få bort jämfört med bilar med stålkaross. Stephan


Jag hade en s8 98a med manuel låda för några år sen i 2år. Hade inga problem alls med den. Men som stephan säger kolla karossen ordentligt inte den lättaste bilen och fixa karossen på.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka