Köpråd: Rolig bil för 40k

Hej! Har funderat på att köpa "ny" bil. Krav:minst 200 häst max 40 tusen kr Turbo (helst) ej saab helst inte framhjulsdrift inte äldre än 95 helst kunna köra 6 km till jobbet och 6 km hem 8 timmar senare mellan mars till oktober Kom med förslag, mina tankar ligger i: Golf vr6 impreza (om man hittar en till de priset vilket inte är så troligt) audi s2 audi s4 audi a3 (1,8t med lite chip och skit) volvo 940 turbo golf gti turbo ja kom med mer förslag och även bilar man ska undvika......med anledning i så fall



Svar på inlägget: Köpråd: Rolig bil för 40k



VR6 har mindre än 200hk, ingen turbo, finns ju dock som fyrhjulsdriven .. Men en rolig bil det är det


BMW 328 E36 säger jag, fyller alla kriterier förutom turbo. 193hk, är väl i underkant när det gäller antal hk också, men det är så nära att det inte spelar roll.


Jo....dom verkar trevliga .....men många säger att dom strular mycket och är dyra när dom väl strular....


Har aldrig änns tänkt åt bmw hållet....kanske man ska börja göra .....men är en sån dyr som stryk att åka med allmänt....både förbrukning,skatt försäkring mm???......sen har jag bara kört 1 bmw innan och jag tyckte inte det va nån höjdare (bmw 320 e30)....men det behöver ju inte betyda att alla är tråkiga tack för tipset


Vänligen sök, du får MÄNGDER av läsning om du söker efter köpråd och 40000. Ta personliga funderingar i din blogg och skapa en köprådstråd när du kommit fram till en eller några olika modeller och det inte redan finns någon tråd om dessa.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka