Köpråd: Stereo med CD & USB

Jag är ute efter en bra stereo som har USB ingång så jag kan använda mitt USB-minne, bryr mig inte nånting om AUX eller iPod kompabilitet, ett annat krav är att den har gott om inställningar, less på att bara kunna välja standard EQ och loudness. Kvalitet över kvantitet, köper lite dyrare stereo med bra ljud istället för något billigt skräp. ( Dock inget monster ) Ingångar så jag kan koppla i ett slutsteg är ett måste. Kan ni tipsa om någon snygg stereo som har bra kvalité ljudmässigt? Får kosta runt 2-2500:-



Svar på inlägget: Köpråd: Stereo med CD & USB



Känns som att du får ta och köpa en begagnad om du ska få en snygg OCH bra för den pengen


http://www.ljudstudion.se/kenwood-kdcbt . f=prisjakt skulle kankse funka??


Den där har jag vart inne på själv att köpa, men snygg? Nae, det vet jag inte


Nja, alltså .. med snygg menar jag väl att den inte ska se ut som en påse hästskit hehe. Den där är väl något att överväga. Begagnad eller ny spelar ingen roll, sålänge som den är i bra skick. Tack kalle_kalle för ett bra tips. Ser gärna fler så att man har några att jämföra med.


http://www.brc.se/sortiment/artikel.asp . ;VGR=U1000 http://www.brc.se/sortiment/artikel.asp . ;VGR=U1000 http://www.brc.se/sortiment/artikel.asp . ;VGR=U1000 Där har du 3 st och välja på. Står själv och väljer mellan dessa så


Jag kör själv med denna, ger grymt bra ljud och dessutom inbyggt tidskomp och avancerad eq. Sen har denna möjlihet att ändra och kobinera färger på knappar och display. http://www.digitalcompaniet.se/produkt/ . DC-W7644UY


Ja M_icke_ den såg intressant ut! Har även funderat på dubbel-din för runt 3000, jag gillar de stora displayerna men jag kan inte bestämma mig för någon.


Det är ju en smaksak finns ju denna med:http://www.digitalcompaniet.se/produkt/ . -DPX-503UY Nackdelen är att den enbart har 2 lågnivå på 2,5v, jämfört med den andra jag länkade som har 3st på 4v. Sen gillar jag personligen att ha USB-anslutningen på en sladd som man kan dra ut i handskfacket istället för på framsidan..


Jo jag håller med, det är inte så snyggt med ett USB-minne som petar ut från fronten på stereon. Den där såg väl helt ok ut, får dock en känsla av att den är rätt omodern på någotvis. Men ju fler man har att välja på ju bättre är det, tack ska du ha.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka