Köpråd Crx-740

Honda crx eller Volvo 740? vad rekomenderar ni? berätta lite varför ni tycker så också



Svar på inlägget: Köpråd Crx-740



ENKELT! Crx, billig i drift och försäkring&Skatt. Gocart känsla med sina 125 orignalt, drar nog dom flesta tunga och tjocka 740 bilarna som dricker en helförmögenhet!


Hmm... 1. En viss skillnad mellan dessa bilarna 2. En viss prisskillnad mellan bilarna Behöver du inte utrymme och känner att patetiska försök till drift med 116hp Volvo inte är något för dig så är valet självklart Honda. Jämfört med en sådan är 740 riktigt tråkig


Hehe, är ju två helt olika bilar. Beror ju på vad man har för intressen.


beror på helt va man gillar, har aldrig gillat volvo men jag är så illa tvungen då jag behöver utrymmet + att den är väldigt billig i försäkring och inköp. köp en honda crx går väldigt bra går att varva som en galning med dessa motorer. dom drar inte så mycket heller men skulle själv aldrig köpa en då jag får cellskräck av så små bilar.


Måste ju säga att slöförtin har viss stil, till skillnad från riskokarhögen du också nämner. En Trimmad, förbättrad 740 Turbo har alltid stått på min vill ha lista. 740n måste du ju också försöka mörda innan den dör, fast vill du drifta finns ju smidigare saker, typ en ålandsfärja eller nått.


En 740 har ingen stil alls verkligen. Hade valt en CRX direkt, funderar på en själv !


håller helt med om att det är 2 st helt olika bilar som är gjorda för helt olika syften. Den ene är gjord för att dra kärror och frakta pensionärer i , den andra är gjord för aktiv körning. Vad vill du ha bilen till?


Om du har lätt för att köra in i lyktstolpar/träd så rekommenderar jag 740n. I övrigt vete tusan, en CRX-med lite större motor låter skoj! Ska du frakta grejer = 740 Ska du köra för fort i rondell = CRX


För det första hoppas jag att det är en 740 turbo och en crx du jämför.740 turbon är bakhjulsdriven och den är inte så trött heller.Rätt så lätt att plocka ut lite kraft i oxå och går att åka ganska brett med.Crx är med en sjukt rolig bil,rena gocarten.Sen lite väghållningsdetaljer och lätta det lilla där är så har du en riktigt rolig bil! Mitt val faller definitivt på CRX:en !






alltså 740 eller CRX ?? får man fråga varför du ens funderar på så olika bilar ?? vet du ens vad du vill ha ut av din bil ? skulle jag välja så 110% CRX ingen tvekan alls..har ägt en och skulle gärna äga en igen, skulle inte ens funderar på en sån totallt skittråkig bil som 740


crx ALLA gånger, mycket roligare bil en den andra "bilen" du nämnde.


Jo men kolla på bilfan? Kanske ska skaffa en vit F&F Jette eller en Civic med Neon när man ändå håller på? Närmaste sak att jämföra en Crx med är någon form av ÖB Baotian som jag förövrigt äger en av, dåliga erfarenheter men man kan tydligen fylla motorn med sand genom att köra omkring på en strand utan luftburk och filter och den startar ändå?!? 740n har däremot tjänat landet med värdighet och har dagligen mött faror som trottoarkanter, diken, gropar i grusvägen och sportluftfilter i händerna på en ful finnig artonåring som har kollat på fast and the Furios om kvällarna, Och överlevt trots många stupade kamrater! håller fortfarande på pansarvagnen, riskokaren gör bäst att stanna kvar där den kommer ifrån.


Vill du ha en grymt pigg och rolig bil som ändå bara dricker hälften jämfört med containern så är det Crx du ska välja. Enda gången Volvon är roligare är när det är vinterväglag



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka