Köpråd: Citroen C4 Vtr

Är på jakt efter en Citroen C4 Vtr, har fastnat för designen. Antar att det är en sån bil som man antingen hatar eller älskar=). Nu till frågan, är det någon som vet om dom är bra eller inte? Håller dom eller går dom sönder? Mvh



Svar på inlägget: Köpråd: Citroen C4 Vtr



Jag har haft min sen ny, och idag har den gått 7100 mil. Den har fungerat helt utan problem och är dessutom väldigt bekväm att åka i för bilstorleken.. Det ända som är gjort är vanlig service, inga slitdelar utbytta över huvudtaget ännu.. Nåt speciellt du undrar?


Tänkte mest allmänt på hur den var. Sett att dom ligger bra till i pris och är väldigt fina. Dyra reservdelar?


Allmänt så är det väl en bra bil, se till att hitta en som har åtminstonde komfortpaketet, så du får automatiskt avbländad backspegel, regnsensor, ecc-panel och lite sånt.. Vad reservdelarna kostar vet jag inte iom att inget har gått sönder på bilen ännu.


Kollat på Mekonomen på deras priser till den bilen?


Smart=) Ah, dom ligger väl ganska normalt tycker jag. Frågan är om man ska satsa på en 1,6a eller en 2,0?


2.0 är väl något törstigare, prismässigt skiljer det nog inte så mkt emellan dom om du ska köpa en beg, så jag hade nog siktat på 2.0 då. 1.6 är bra som pendlarbil osv men den är inte mkt att köra fort med på motorvägen. Den drar rätt mkt mer såfort man kommer över 120km/h



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka