KÖPRÅD Volvo V70 vs V50 vs S80

som ämnet låter. dags för mig (o tjejen) att skaffa oss familje bil då det är tänkt att utöka familjen med en extra:D års modell - 2004 - framåt Pris - mellan 90 - 140 000 mil - max 14000 mil motor - 2,4T.... 2,5T ingen klen motor skriv gärna vad ni varit med om ang dessa bilar såsom krångel osv. och så klart vilken ni tycker jag ska välja. MVH Eriksson



Svar på inlägget: KÖPRÅD Volvo V70 vs V50 vs S80



V50 är ju utsatt för mycket elkrångel, annars en trevlig bil. V70in känns ju som det givna valet för familjen medans S80 bara är stor och bra om man åker flera och långt.


V50 avråder jag dig att köpa!. V70 är ju en självklar familjebil, S80 även den stor men med lite mindre bagage äv V70. Åk till en volvo återförsäljare och provkör vet jag!, titta, känna klämma


V50 är ingen "riktig" Volvo, satsa på V70 istället. Gärna den nya modellen!


S80 är väll typ den enda nyare volvon som jag skulle kunna tänka mig. Åker grymt bra i dom


Det är ju absolut inga problem att hitta en v70 som matchar dina krav inom summan du anger. Jag personligen hade köpt så ny som möjligt och då hellre tagit en med lite fler mil på. Men det finns ju en uppsjö att välja mellan. 2.4t finns inte på så nya bilar som 04- framåt utan då är det 2.5t som gäller. Den är dessutom tacksam att chippa om det är något som intresserar dig. V50 är en väldigt liten kombi även om det säkert går bra med barn, dock svår att få in stora saker i. My 04-05 hade mycket barnsjukdomar. S80 är jag lite partisk om men måste säga att det är en riktigt skön bil att åka i. Beroende på motor så är den rolig att köra också. Kanske inte så praktisk med tanke på barn, även om det är en stor bil.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka