Köpråd: Stereoprylar till golf mk2

Tjenare, som topicen lyder, jag ska nu köpa nytt ljud till golfen och då vänder jag mig till er här på gorg som förmodligen kan en hel del mer än mig! sakerna jag själv kollat på är Huvudenhet:http://www.blekingebilradio.se/?categor . _id=hi0104 Fronthögtalare:Art.Nr: 285GTO328 @ http://www.brl.se Hatthyllan:Art.Nr:610960 @ http://www.brl.se i fabriksbyggda lådor (bra eller dåligt?) sen ett slutsteg för att driva 2 mds 10or av okänd modell, lite äldre basar som är gula om det hjälper. om ni vet av något bättre för ungefär samma pengar så länka! pris på steget ca 1000-1500:- tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd: Stereoprylar till golf mk2



vad har du för totalbudget? ska det ingå kablar, säkringar, dämpmaterial eller är det bara själva ljudet som räknas i budgeten? Vad lyssnar du på? Finlir / spela högt? EDIT: Bygger du om dörrsidorna eller vill du ha så det passar i original platserna? Eller du kanske har uttag till högtalare i dörrarna redan?


har ingen speciell budget, men kring dom priser som är för högtalare osv sen så blir ju kablar osv extrakostnader och jag har inte tänkt bygga om bilen för att få plats med större högtalare just nu i alla fall tex i dörrarna, sen ang ljud, i dagsläget vill jag ha bra bas


okej, så du har inga högtalarfack i sidorna? då blir det alltså 3,5" koaxer i brädan? det blir inget vidare framsystem.


nja inte det :S kanske blir att köpa färdiga dörrsidor med hål isåfall, vill inte kapa själv :S



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka