Köpråd till mycket okunnig kille !

Hej Nu är det så att jag behöver köpa bil för ett max pris på 50 000 kr. Men jag betalar mer än gärna 50 tusen för och få bästa möjliga bil för pengarna. vill helt enkelt lägga ut alla pengarna på en bil Det jag är ute efter är först och främst en någorlunda problemfri bil (billig att äga) Dra någorlunda lite helst inte över 0.8 och den ska helt enkelt se bra ut med både utvändigt och invändigt. Storlek har väl inte så mycket betydelse, men tycker dock att småbilar ser oftast inte så bra ut . som sagt är en mycket okunnig kille när det kommer till bilar, och behöver verkligen hjälp. och vill hitta en så bra bil som möjligt efter de jag sagt med ett maxpris på 50 000kr Tack på förhand av alla som hjälper till !



Svar på inlägget: Köpråd till mycket okunnig kille !



Och vad är en snygg bil för dig? Det är så himla svårt när folk ställer frågor som baseras på personliga uppfattningar, för t.ex. en bil som jag tycker är snygg, tycker kanske inte du om.


vad ska du ha bilen till då?


Finns nog ett hundratal modeller som passar din beskrivning, du får specifiera dig!


VW polo, Audi a4?


Själv köpte jag en v40 T4 - 01 för 50.000kr för 1 vecka sedan. Hur driftsäker just min bil är kan jag ju inte svara på än. Men tkr att det är en väldigt trevlig bil att köra. Så iaf efter 1 vecka som v40 t4 ägare kan jag rekommendera bilen .


Jag gillar kvalitén i vw bilar. Har dock inte kört mk4 men. http://www.blocket.se/skaraborg/Golf_1_ . =4&w=3 Något liknande denna? Få mil, välkänt märke och modell, rätt så anonym design (i positiv benämning). Egentligen är motorn i det minsta laget men...


Använd sökfunktionen för att få tips och idér eller sök på blocket och återkom när du har en mera specifik fråga gällande modell.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka