Köpråd: volvo 244 DL -76.

Hej! Jag vet om var det står en gammal 244'a, den står ute och om jag inte minns fel så har den stått ute i några år på en gräsmatta med en pressening över taket. Det är en gammal tant som har den tror jag, så vad är ett bud som inte kan räknas som ett skambud av en gammal dam på en gammal skattesmitare ? Tyvärr vet jag inget mer om bilen för tillfället,



Svar på inlägget: Köpråd: volvo 244 DL -76.



Ta dig en titt under bilen, skulle tro en den inte är särskilt fin om den stått på gräs.. Ser den bra ut så kanske 5000..


Precis, gräsmatta är inte alls bra att ställa en bil om man är rätt om underredet.


eftersom inte hon har flyttat på den orkar hon säkerligen inte heller, och inte bryr sig om den, ja skulle gett henne 0 kr, dvs bördan att flytta på skiten


nej det är väl det värsta,


Om jag nu köpte den, och den inte var i hyfsat skick, vore det värt att laga upp de skador som finns eller är det bara att sälja vidare direkt ? låt oss nu tro att det är skadade balkar, i större drag inget golv, mjuka trösklar, dåliga skärmkanter, bortrostade baljor, möglig inredning full av råttbo.


Antar att den är rostig om den stått på en gräsmatta i flera år.. Bjud mellan 1000-3500kr. Kanske nån tusing extra om den inte är jätterostig och har gått få mil, samt har alla papper sen den tillverkades.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka