"Köpråd" bmw touring eller a6 avant ca 99-02

tittar kombi i ca 50-60 tusenklassen och är inne på a6 avant från 99 eller bmw 5 serie touring å då helst med faceliften från -00 Har ni tips på för/nackdelar?



Svar på inlägget: "Köpråd" bmw touring eller a6 avant ca 99-02



vad är du intresserad av diesel elr bensinare?


du vinner mest på BMWn måste jag säga då du samtidigt satsar på faceliften. de ligger lite högt i pris tycker ja själv om du har krav på låga mil.


tänkte mig bensin. Jo, men det kanske är vettigare med en gammal lyxbil med mer mil än en snik lågmilare..... så jag tror iaf, milen kanske inte är allt.


lite nyfiken på kända fel och skillnad på servicekostnader och delar


E39 var (och är än idag) den av sina ägare mest omtyckta bilen, 96% av ägarna rekommenderade den helt och hållet. Dessutom var den billigast i klassen att underhålla enligt en undersökning av Teknikens Värld 2005 (Nr.8), vilken omfattade drygt 3år gamla bilar så det bör vara E39-02 med 6a som det gäller. Men det skiljer inte mycket mellan 02 och andra årsmodeller på just de punkterna. Kända fel på E39 hittar du på www.autopower.se under begagnatguiden, en väldigt komplett lista. Och skall man hoppa från fakta till mer personliga åsikter; E39 går att kallas sportbil jämfört med A6 som är rejält klumpig och framtung i uppträdandet i jämförelse. E39 håller bättre, är billigare att äga och drar mindre soppa och har mer nöjda ägare; Jag hade aldrig tvekat i alla fall


riktigt bra input, tack!


beror på i vilken hastighet man kör.. min e39 är då riktigt högt utväxlad..


Jag syftar på angivna siffror, har ingen aning om förhållandet gäller i alla hastigheter. Däremot förstår jag inte varför det skulle vara negativt att den är högt utväxlad?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka