Köpråd: Bilstereo för 1000-1500

Hej! Jag är på jakt efter en ny bilstereo. Jag kör en Golf IV 2,0 med bara originalhögtalare. Jag kommer inte att köpa några nya högtalare heller utan är mest ute efter att använda stereon för att lyssna på radio. Förutom det skall bilstereon klara av CD-skivor och låtar i mp3-format. USB och iPod-kompabilitet är helt klart två stora plus men om det drar upp kostnaderna alltför mycket står jag nog över. Kan tänka mig att det går att hitta nån med USB i rimlig prisklass men iPod-kompabiliteten är kanske desto svårare? Min budget ligger på ca 1000-1500kr. Hur stor betydelse har det egentligen vad jag köper för stereo? Eftersom jag kör originalhögtalare, kommer jag då höra nån skillnad i ljudkvalitet? Jag är alltså inget ljudfreak utan jag vill bara kunna lyssna på radio mestadels och ha en stereo som ser bra ut. Självklart kommer jag inte köpa den billigaste skiten heller utan jag vill ju gärna att man får något prisvärt. Jag ser helst att den lyser i rött eller blått så att den passar in i inredningen. Kan nämna att jag har tittat på ett par Pioneer som ligger runt 1200kr, Pioneer brukar väl göra okej grejer? Alla förslag uppskattas mycket! Trevlig helg!



Svar på inlägget: Köpråd: Bilstereo för 1000-1500



hejsan, skulle rekommendera denna http://www.netonnet.se/art/bil-och-bat/ . 73,4686%29 (om inte länken funkar så har den art nr:119473) kör själv denna själv i min bil, fungerar mycket bra:) har både aux och usb:) den lyser antingen i rött eller grönt:) vad sitter det för stereo nu? hur många watt ligger den på?


Tack för tipset big-jepp! Hade faktiskt kollat lite på den där. Idag sitter det en gammal Blaupunkt kassettspelare. Inget att skryta med direkt Vet dock inte vilken watt det är, kan kolla upp det till lite senare. Men 4x50 W verkar vara det bästa man kan få för den här summan pengar va?


varför ska du byta stereo? sen finns de ingen stereo som lämnar 4*50 watt även fast de står de på dom..


Aha, okej. Men man bör ändå satsa på en sån? Jag vill byta stereo eftersom den endast tar kassettband. Känns ganska föråldrat. Dessutom vill jag kunna ansluta saker via USB och spela upp låtar i mp3-format. Som jag även nämnde vore iPod-kompabilitet ett stort plus, har faktiskt hittat några som har det som ligger under 1500.


Alpine CDE-EUB100 1500:-, dock igen Ipod-möjlighet. http://www.alpine-asia.com/index.php?op . Itemid=765 Pierre


Kan rekomendera en spelare som är väldigt prisvärd..Kenwood 3044. Kostar 776:- på dnbilradio. Denna CD låter för bra för vad den kostar. Den saknar Ipod,USB och Blåtand möjlighet, men har AUX ingång som går att ansluta valfri källa på detta sätt.


ja den är väldigt pris värd:) precis som evilaudio säger inte många stereo som ger 4x50, det brukar ligga runt 20-22 watt rms, du kommer troligtvis höra lite skillnad:) men vill du ha skillnad så skaffa ett billigt 2 kanals slutsteg:) blocket funkar bra:P


Tack så mycket för alla tips. Ska kika på allihopa och jämföra. Jag har även tittat på Pioneer DEH-P4100SD (http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=386221). Fastnade för utseendet och att den har iPod-kompabilitet till ett mycket överkomligt pris. Någon som har erfarenhet av den? Ska även ha alla ni har nämnt i åtanke, inget är bestämt än.


***************' försäljing är förbjudet********' http://www.conrad.se/?ref=tradedbl& . ref=kelkoo






Läst forumsreglerna? "§9 Marknadsföring och försäljning Det är förbjudet att skapa eller sprida marknadsföring för egen eller andras näringsverksamhet, vilket också innebär att det inte är tillåtet att länka till ett företags hemsida i t.ex. forum-signatur eller presentation i marknadsföringssyfte. Masspostning av gästboksinlägg, kommentarer eller PM tas på stort allvar och kan leda till avstängning. Försäljning och annonsering får inte förekomma på annan plats än Köp & sälj. "



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka