Köpråd Alpine vs Pioneer

Jag har tittat en del på Alpine 9882Ri http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=267436 och Pioneer 5100ub http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=386222 Jag kan inte bestämma vilken jag ska välja, enda negativa med Alpine jag ser är att den har 2v preamp out medan Pioneer har 4v. Köpråd mottages, eller tips på någon annan vettig huvudenhet. USB är ett måste.



Svar på inlägget: Köpråd Alpine vs Pioneer



Jag gillar ljudet i Alpines spelare mer än Pioneer iaf om man bortser från ljudet i dem dyra pioneer som P99RS tex. Men känslan när man "rattar runt" på en Alpine tycker jag ger mkt bättre kvalitetsintryck än på Pioneers nyare spelare i normala prisklasser. Sen gillar en del menysystemen bättre i pioneer än alpine men det antar jag är som PC vs Mac en del älskar det ena en del det andra. men dem som älskar mac har fel :-)


Får hålla med Frippe_L i detta. Men försök att åk till nått ställe som säljer båda dessa och känn/käm på dem lite så får du se vad som passar dej bäst.


Måste säga att ja håller med Frippe oxå, gillar själv Alpine´s stil mer än Pioneer´s. Ta till dig TT_Avant´s tips, åk å se om du hittar båda spelarna på nått ställe så får du skaffa dig en egen uppfattning. Lycka till MVH


Alpine hela dan varje dag! nä men ja har lyssnat på båda typer av spelare och Alpine e klart överlägsen!


Vll igentligen inte sätta griller i huvudet på dej. Men när d ändå kollar runt, så kolla på tex. Kenwood 7644, 8044 ellr 7144. dessa tre spelare skulle jag säga är klart prisvärda. Mtcke teknik till ett lågt pris, men fortfarande bra ljudkvalité.


Tack för tipsen grabbar! Var iväg och klämde på lite olika modeller idag och jag fastnade för Alpine, så det fick bli en sådan.


Grattis. blev 9882 eller nån annan modell? /Frippe som numera har 9887R i både beetlen o 900an


helig vare du fader


yes! ja fundera på kenwood och pioneer förut men sen så for ja på hi-fi butiken i stan å pilla på alpine sen var ja fast!






Ja Alpine är väldigt trevliga maskiner..Skall själv skaffa mej en igen snart tror jag. Visst är Kenwood bra och trevlig, men den gröna belysningen Kenwood har passar inte ihop med min Alpine RUX och Saabs belysning


Är det inte Alpine som har grön belysning?? Det är då inte grön belysning i min Kenwood.... /TiGgR.


Alpine har bla. grön belysning, men endel har även valbar. Kenwod har även dem grön belysning, men även blå och röd och några där du själv kan välja färg.


Japp, det blev 9882Ri, men eftersom du har 2 st 9887R så kan vi ju byta jämt med en av dem


Ja det är ju jämnt byte rakt av sådär. Jag tror ja håller kvar i mina 87or ett tag till. Har nyligen installerat den i saaben och börjat pilla med tidskompet, det lilla jag lyckats med gjorde grym skillnad på ljudupplevelsen. Får ha nån som redar av det bättre än mig att justera det helt "rätt" sen så kanske man ställer upp på nån SQ-tävling, med RE-basen väldigt nerskruvad :-)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka