Köpråd Evo9,S60 R eller S4

tjaba fundera på att köpa någon av dessa tre bilar evo9 s6oR eller s4 bilen ska användas som gatu bil men vad får man mest för pengarna trim osv.trimen för evon e dyr för volvo helt okej ska man kanske satsa på en volvo ?



Svar på inlägget: Köpråd Evo9,S60 R eller S4



tjena Har inte ägt någon utav bilarna. Men personligen tror jag att du får roligast bil med evo:n, mest bil med audin och volvon...ja, jag vet inte. Volvon är snygg, har härligt motorljud osv. Men i testarna har den inte presterat vad man tycker att den ska göra tyvärr.


Okej jag ute efter evo men när jag tänkte på alla kostnader då kan man undra om det blir värt volvo o audi hade nån test volvon var inte så långt efter s4 trots den motor den har men svårt är det o välja


Evo 9 alla dar i veckan!


Varken volvo eller audi är ju så billiga vad det gäller reservdelar, soppakostnader osv, iaf inte de modellerna du tagit upp. Men du vet bäst själv hur du vill ha bilen. Evon är garanterat den bilen med minst komfort, men med absolut bäst prestanda vad det gäller aktiv körning. Audin är stor och tung, mer en sportigare landsvägskryssare som kan svänga hyffsat bra. Volvon känns lite som en wannabe av de bägge, som inte presterar lika bra som nån utav de andra. Men som sagt, jag har aldrig kört någon utav bilarna, bara berättar vilken uppfattning jag fått när man läst andra som ägt dessa bilar.


Jag gick från S60 till Evo 9 och det är ju helt olika bilar. Visst går det att få fart på Volvon för rätt lite pengar men det är ändå två olika dimensioner av bil. Ska du åka längre sträckor offta och mycket motorväg och liknande så är ju inte Evon bästa bilen kanske då den är mycket mer inriktad på aktiv körning och komforten är inte i klass dom två övriga kandidaterna du väljer mellan. Evon är däremot grymt rolig att leka med och köra race med ! Ja du får nog fundera på vad du ska ha bilen till och välja efter det...


aja får nog tänka igenom riktigt noga evon e lockande men att åka långt med den kan bli jobbigt får klura lite


http://www.garaget.org/annonser/bilar/? . mp;id=6544 Nått för dig kanske?


Det var tre riktigt trevliga bilar du radat upp, men som dom andra säger är nog Evon lite mer av en "busräcer" och dom två andra mer "landsvägsräcer", om jag hade valt så hade nog lotten fallit på Volvon, alltid gillar S60R, snyggaste Volvon genom tiderna(min högst personliga åsikt), den snabbast och motorstarkaste också om jag inte minns fel! Inte helt vanliga heller faktiskt, men med tanke på dom bilarna du har så hade jag nog satsat på Evon!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka