Köpråd: 4x4 för max 80k

Hej Jag har tittat runt på blocket och bytbil efter en fyrhjulsdriven kombi med takrails för max 80 000kr.. Men jag vet inte riktigt vilket märke man ska satsa på. Har ni lite tips och råd för någon sån bil så dela gärna med er. Dock inga SUV. Vilka bilar är pålitliga osv. Vill gärna veta vad respektive bil drar i bränsle och helst ska de gärna va lite piggare bilar.. Helst över 170hk. Så vad tror ni?



Svar på inlägget: Köpråd: 4x4 för max 80k



http://www.blocket.se/varmland/Subaru_I . 13&w=2 impreza kombi, beprövade och driftsäkrabilar, dock endast 125 hk, men tar sig fram överallt


Valfri Subaru? Tex Legacy, Impreza, Forrester (nåja, halv-SUV) kanske?


En quattro kombi så klart, finns gott om både bensinare och dieselar med 170hk eller mer. http://www.blocket.se/hela_sverige?q=qu . &md=th


Subaru eller Audi är väl det att rekomendera.. jag presonligen hadde nog valet en Legacy eller en Outback just för att det inte är en Audi ( inget fel på audi egentligen men ändå, subaru känns som ett roligare alternativ ) !


Sierra coswort 4x4 , de drar väl över liter om inte precis liter 0.9??


Men Sierra Cosworth fanns väl aldrig som kombi, eller?


Nej.. Men det finns en scorpio cosworth... fast det är 24v V6a.. med 200hk


Använd sökfunktionen för att få tips eller gör en mera specifik fråga.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka