Köpråd: Subaru allmänt.

hej, fick mig en rejäl tankeställer. då lyder planen att spara pengar då man ändå rycker in och gör sin värnplikt mot mitten av detta år. sälja de bruks bilar man har och jobba lite vid sidan av och köpa en bil efter militärtjänsten. budget 120-150k länge varit sugen på Subaru, både impreza (ej GT / WRX) och Legacy. combi sedan, kvittar bara den är snygg. (offtopic länkar : http://www.blocket.se/goteborg/SUBARU_I . 15&w=2 http://www.blocket.se/alvsborg/Subaru_L . 15&w=2) hurdan är dom nyare subaru bilarna i kvalitet etc? har hört mycket goda ord om dom äldre tilverkningarna. tackar för alla svar som är relevanta. Mvh. Edit: Diesel / bensin kvittar Edit: endast om manuel låda finns.



Svar på inlägget: Köpråd: Subaru allmänt.



äre snik imprezan du är ute efter? varför inte köpa den med turdo direkt du lär ju inge ångra dig. men det man hört är ju att dom bara går å går. dock lådorna iaf dom äldre är känsliga (ej sti)


legacy impreza, spelar inte så stor roll, årsm ca 03-08. jo förstår nästan att dom verkar bra, andrahandsvärderna är rätt höga, såg dock att Diesln drog "sjukt" lite soppa Dieseln, 110kw känns inte helt fel, är dom pigga?


ingen aning alls om dieseln är pigg, men det tror jag säkerligen att den är kolla om nån har en på gorg å fråga den men som pendlar bil är den nog kanon då man läst att den ska dra snuskigt lite, å ändå vara "sportig"


tack, skall fråga runt lite. mvh


Subaru är inte lätta att få tag i om du vill ha en nyare bil. Dieseln är riktigt rolig med sina 150hk och 350Nm, samtidigt som den är snål. Annars tycker jag att 2,5-an är trevlig med då föredrar jag aut. Kvalite ligger på topp i Subarubilarna, mest nöjda ägare i Sverige både 2007 och 2009 borde säga sitt. 4-hjulsdriften är kanon, speciellt vintertid.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka