Rolig firmabil runt 250 000

Vad skall man välja för firmabil i 250 000kr-klassen för att få ut så mycket skoj för pengarna som möjligt. Vill gärna ha något bakhjulsdrivet och BMW ligger mig varmt om hjärtat, men kom gärna med förslag



Svar på inlägget: Rolig firmabil runt 250 000



betyder inte "Firmabil" stor maffig... se på mej? eller är det bara ut och sladda med den? ;D vad tycker företaget om sådant? isf kan du ju tipsa om vart jag ska söka mohah!


ähh innan chefen fixade sin jeep chereokee hade han en MB CLS Ja en bil att ha kul med som inte bara behöver vara se på mig...


Jag hade tittat på en sån här http://www.bimmerforum.se/index.php?topic=1577.0 Otroligt mycket bil och utrustning för pengarna!


Jag hade köpt en Bmw 3-serie med mycket motor och utrustning, mer eller framför allt nyare bil för pengarna och sticker inte ut lika mycket som en 5a eller en 7a.


Jag säger också en 3 serie ifall man vill ha roligt åka som en kung och kunna göra en stilren och fin bil, allt från 2.8 till m3 hade jag gått på, för att ha sköj, annars säger jag en 7 serie ifall man vill glida runt och att folk enbart ska vända blicken när man blåser förbi i 250kmh eller bara cruisa i stan


Audi A4 S-line typ 04 och framåt med 2.0T motor.. eller A6 3.0TDI samma års mod (går riktigt trevligt)


Bara jag som tyckte att ratten såg väldans omodern ut?


http://www.garaget.org/forum/misc.php?a . nvisningar Personliga funderingar funkar bäst om du tar i din blogg. Gör en sökning efter köpråd och 250000 exempelvis och sedan skapar du en ny köprådstråd kring de modeller du tror passa dig.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka