Köpråd Huvudenhet för runt 2000kr.

Tjena, söker en huvudenhet. Kör Mds dynamic fram och fanatic bak. mono steg och låda. Hade inte tänkt just nu i alla fall att ha separat steg till högtalarna men det kan bli aktuellt senare så 2 rca utgångar är nog ett krav i alla fall. Runt 2k give or take några lappar gör inget. Kravet är att den ska finnas på någon affär i stockholm. BRL / MDS helst mds då jag har en återförsäljare 3km bort. Är på jobbet idag så kikar in i tråden ikväll innan jag drar iväg och köper huvudenheten EDIT: Är http://www.mds.se/sv/product/4028/Pioneer-DEH4200SD Något att ha ? Tack! Mvh Hardrox.



Svar på inlägget: Köpråd Huvudenhet för runt 2000kr.



Personligen tycker jag man får mest för pengarna om man väljer en Kenwood, särskilt när det rör sig om dessa pengar runt 2000:-. Om du nu har nära BRL/MDS så åka till dem och be att få lyssna på olika spelare i 2000:- klassen.


+1


Hej, jag har en Pioneer 6900IB i helt nyskick med orginalkartong. Använt den varsamt i 2år sen den var ny. Dagspriset ligger på 3000. Du kan få den för 1500. 3 Lågnivåutgångar och stor eq. http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=154014 Pma eller maila om du är sugen. larsson.kim@gmail.com


http://www.pixmania.se/se/se/3759032/ar . b-kdc.html denna?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka