Köpråd: Smala backljus likt civilpolisernas

Hej! Söker efter smala backljus (kanske är extraljus de vet jag inte) likt dom som ibland sitter på taxibilar alt civilpolisernas bilar strax under stötfångaren bak och är inte alls höga utan smala och breda Vart kan man köpa dessa? //MVH Mattias



Svar på inlägget: Köpråd: Smala backljus likt civilpolisernas



"feltema" har en del sånt.


Beror helt på om du ska köra på de nya lamporna som polisen kör (de smala små) eller om du ska köra tidsenligt för 850 med stor fyrkantig. Hur som haver så har hella dessa lampor. Finns i deras produktkatalog. Tror de smala xenonbackljusen (egenligen arbetsljus) kostar 699kr/st. Hella FF75 comet http://viewer.zmags.com/publication/367 . 67ba969/16 Finns även http://www.csbilteknik.se/default.asp?cid=67


Jag tänker mer på dom nya små och smala, hittade i hellas katalog tack så mycket!


den som söker skall finna, har letat där men kanske inte letat tillräckligt


Menar du dem här ?


Lite modernare style med LED. http://www.blocket.se/stockholm/Positio . =8&w=3 Kanske inte lyser så mycket men dom är små och snygga.


Mercedes E500 W211:an är bepansrad och körs av Säpo. Lamporna är typiska för Säpo. Stephan


Hella FF75 finns både som fjärr och dim... vilket bör man välja som backljus?


Jag hade Hella FF75 fjärr på min gamla V70, och det tyckte jag var svårt att få bra ljus. Lyste upp en punkt långt bort, vinklade man dom neråt så blev det bara ljust rakt ner i backen. Så skulle jag köpa såna igen skulle det nog bli dimljusen.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka