Köpråd: Första Bil nyare än 2005

Hej! Jag kan typ ingenting om bilar så jag vänder mig hit. Det är så att jag letar efter en första bil med modell 2005 eller nyare. Är 20 år om det är typ relevant. Karossen spelar ingen roll om det är Sedan eller Coupé. Budget? 150000 max Stark motor eller bränslesnål? Bränslesnål men kul att köra Inget bilmärke du föredrar? Hört att bmw och toyota har dem nöjdaste kunderna. Annars kan jag tänka mig Peaugot. Ingen Golf eftersom vi redan har en. Mer än 4 sitsig. Har ni några fler frågor så ställ dem, så att jag kan svara .



Svar på inlägget: Köpråd: Första Bil nyare än 2005



Peugot 206 Skoda oktavia Citroen c1 Renult clio Samart Ford ka Vw passat Atog att den skulle vara en billig med tanke på din ålder. Men man får betala rätt bra för en bil som är nyare en 05. Jag skulle dock sätta min gräns runt 00 när vi passerat det så har vi ändå bilar med ganska mycket teknik.


Budget? Stark motor eller bränslesnål? Inget bilmärke du föredrar? Det är lite: Hej jag söker allt mellan himmel och jord...


Ska ändra det på inlägget


mer än 4


http://www.blocket.se/sodermanland/Lexu . _3&w=3 dock äldre än 05 http://www.blocket.se/skaraborg/Lexus_I . _3&w=3



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka