4wd bil, vad skulle du ha valt?

Audi är ju driftsäkra, dock vet jag inte hur motorn är, då jag varit med om många kompisar som har fått motorras på deras audi.. annars så kanske subaru?



Svar på inlägget: 4wd bil, vad skulle du ha valt?



men fick jag välja fritt utöver kostnaden då blir det en hummer h1


Är du ute efter en personbil eller terrängbil?


Jag hade valt Audi A4 Quattro B6 eller en S4 B5 för dom pengarna. Båda är stabila bilar med goda trim möjligheter och bra kvalité. Försäkringspremien är omöjlig att svara på då det beror på vart du bor och hur gammal personen är som ska stå på bilen, men det är bara ta ett regnr på respektive bil och gå in på olika försäkringshemsidor och söka


Något kul som Impreza eller Evo. Inte ofta jag säger just dom 2 men det är vad jag skulle lekt med!


Evo eller en impreza eller kanske en stagea? Eller vill du ha en vettig svenssonbil så en audi eller något liknande


Bmw 325xi eller 330xi hade jag valt i den klassen, men det har med personlig smak att göra. Audi quattro är en lika bra bil, och även Subaru gör kanonbilar men inte med samma finess eller kvalitet som tyskarna. Impreza och Evo är säkert skitroliga, men att leva med en sådan till vardags är inget jag trivts med. Men oavsett vilken modell av dessa bilar jag räknat upp så får du en driftsäker och bra bil. Att jämföra försäkringspremie är svårt då det är såpass individuellt, men jag kan tänka mig att lite körgladare bilar som Bmw, Subaru och Evo är lite dyrare än vad Audi quattro är.


personbil (ursäkta att inte det framgick)


ja impreza låter mest intressant kikat lite på evo med men dom verkar aningens dyrare och mest högerstyrda kärror? Audi känns liter mer svennson och lite stor för min smak (men visst volvo är ju stort det med ) låt oss säga en impreza vilken årsmodell skulle ni rekommenderar och hur är driftsäkerheten på en sån (drivlinan, låda, motor etc)


en impreza runt -99 årsmodell






Audi alla dagar i veckan! jag hade nog satsat på en A6 Allroad 2.5/2.7tdi fruktansvärt bekväm och rolig bil när det behövs, ska du inte ha en kombi så hade jag nog satsat på A6an också, stor och pålitlig pråm, diesel och quattro såklart Annars är ju XC70 en likvärdigt val mot Allroaden, förmodligen kan du hitta dom relativt billigare.


r32 gtr!!!!! svårt val liksom?


En a4 är inte stor. Och evon är mer badass än vad imprezan är. Och i den här prisklassen blir det en högerstyrd evo. Jag ser inte högerstyrning som ett problem. Jag vande mig på vägen ut ur Göteborg när jag hämtade bilen i hamnen


Subaru Impreza GT hade väl problem med växellådorna eller? Om du nu är ute efter en subba så hade jag sparat lite mer cash och köpt mig en STI istället


Egentligen inte. Ballt att åka sån på vintern


varför ska han plocka en bil som är sämre än din? svartsjuk? Får han ju plocka på sig en R34. Audi är inte direkt sköna att köra. Volvo känns plastig. för dyrt. BMW:s 4wd är dyra som attan å lagom om dom går sönder. har dock inte hört något från subaru ägare, så länge dom använt bilen på ett vardagligt sätt. Själv köpte jag en King Cab Navara, dock några kronor dyrare än din summa du angivit. Ja de gick köra brett med den också. Finns ju urvalet SUV:ar också. är ju väldig skillnad på en terräng bil och en SUV.


Hur ska man kunna köpa en r34 gtr för 100k?


Toyota Celica GT4 eller Nissan Sunny GTI-R?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka