Köpråd ; Köpa Gokart.

Jag och kompisen har bestämmt oss för att köpa en varsin gokart. Vi har ingen aning om vad man ska kolla efter. Vilken "ramtyp" och motor ska man ha? Vi har väll tänkt oss en prisklass runt 10-12 tusen. eller får man mkt mer för pengarna om man lägger till lite till? Framtidsplanerna är att slänga på någon större motor typ nån ktm 450/525 eller kanske ännu värre . Iskörning står oxå på listan.



Svar på inlägget: Köpråd ; Köpa Gokart.



Detta kan bli en intressant tråd som jag ska följa


Kolla om någon vill sälja en ICC eller de hette så när ja tävlade iaf.. tror dom har bytt namn på den klassen nu.. det är en ram me både bromsar fram och bak.. borde finnas folk som säljer utan motor.. för att byta till ett nytt chassi.. kolla på www.cambiocup.com


Är det inte flera som har tips och ideer inom detta område?


har en formel yamaha 125cc liggandes om ni e sugna ^^ 4papp o den e din


är det komplett kart eller bara motor? har ingen aning om hur dom ser ut. någon bild? skick?


Jaha, vem fråga?


Komplett och går att köra Har ingen bild jusst nu men kan nog fixa, den är i hyffsat skick, inte nyskick men inte i skitskick heller Ska kolla det imorgon antagligen så kan jag ta lite bilder. Pma mig så tar vi det där


Ha! Eva typ


125a kommer du tröttna väldigt fort på. Satsa på en 250cc. Där har du bra mer vrid, stabilare, ja den har i princip allt inte 125an har.






är det inte nån mer som har tips?


fick du inte mitt PM?


kan du inte svetsa, bygga, kapa, & fabricera saker själv så kan du inte "slänga" i en annan motor heller, jag är nu inne på mitt 4:e gokartbygge med utbytt motor & det är lika svårt varenda gång tyvärr, mvh Kristian 1. karten - Inga bilder: gammalt hyrchassie som fick en Suzuki Rg125F Gamma motor på 25hk med 6-växlar 2:a karten: 1982 Dino 85cc chassie med Suzuki RM250R crossmotor på 55hk 3:e karten: 2007 125cc växelkartschassie med Suzuki RM250R motor på 55hk 4:e karten: 1985 Dino 85cc chassie med 110cc automatväxlad fiddymotor på ca 8hk.


Det är lungt, tummen sitter där den ska:)


Hej! Jag skall sälja min MS Kart KZ2 -09 (KZ2=6 växlar, 125 cc). Chassi RZF 29 lättvikts -"works chassis" klarlackat komplett med ny stol och stabiliseringsstag för bakre lagerbockar. Semi-metalliska bromsbelägg. Aldrig kraschad. Motor TM K9C Speziale, fabrikstrimmad motor. Endast två i Sverige. Mycket snabb. Carbon reed-blad. Gått 3 tim efter renovering. Körd tre race i Tyska Mästerskapet DSKM samt TTT och GSP under 2009. I mycket bra skick. Säljes raceklar med diverse tillbehör och reservdelar. Potentiell vinnarkart för rätt förare. Mer info och bilder på karten finns på min hemsida: www.charlotteracing.se /Charlotte Haegermark


Jag har en kart att sälja om någon fortfarande är på jakt.. Skicka ett PM så svarar jag relativt snabbt, det är en rotax max med 125 cc motor på 34 häst har jag för mig. Sitter på ett CRG chassie som är i bra skick. Säljes BILLIGT!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka