Köpråd dubbel din dvd

Sitter o kikar på en HU som ska va dubbeldin med dvd o 7" skärm. Vad tror ni om den här? Värd pengarna eller bara ren dynga? http://www.natalie.se/product_info.php/ . ts_id/1377 Är det nån som vet nåt om detta företag överhuvudtaget? Eller en liknande som heter VST DD-700 hos BRL som kostar 3995:- Eller ska i stället köpa nåt begagnat av mera känt märke i stället?



Svar på inlägget: Köpråd dubbel din dvd



VST maskinen är bra mycket bättre om du nu ska köpa den ny. Annars så är begagnat ett bra alternativ om man inte har så mycket pengar att lägga.


Du kan få köpa min Kenwood maskin jag har i 9-5an Ingen Nav. i den, men bra ljud samt bild


Antar att du vill ha lite mer för den än vad de maskinerna jag nämnde kostade Skulle ändå va kul o höra ngt om maskinen från Natalie.se


Vi kan ta det via PM..men det skulle inte va mycke dyrare, så kan jag iaf. skriva.


Jag vet inget om just denna maskin men jag har provat två stycken sk "no name" maskiner från bla bluepower.se. Och jag råder dig att lägga lite mer och köp ett känt märke. Visst, dom funkar ganska bra med tanke på priset. Men det finns en anledning till priset, sämre plast, knappar glappar efter ett par månader, sämre passform på tex löstagbar front, kan var regionskodad dvd mm. Däremot för några år sedan när jag letade så fanns denna butik redan då så dom är säkert seriösa trots att hemsidans namn inte har nånting att göra med vad dom säljer:D


Tror brusnivån är högre än de mer kända märkena. Annars fungerar den nog klockrent. Hade någon liknande historia i min gamla V70. Var ganska högt brus mellan låtarna men annars fungerade den bra. MVH. Alex


Denna apparat var iofs regionsfri men när det gäller kvaliten så vet man ju inte. Ang företagets namn så låter det ju som att de skulle sälja nåt helt annat


Hur länge hade du den maskinen då?


Köp hellre en beggad märkesmaskin som du provat funktionerna på. Pierre






Hur är Pioneer AVH 4100 jämfört med Alpine IVA-W202R? Är någon av dessa som jag är sugen på men känner mig på samma gång lite tveksam till att jag inte ska satsa på en med endast 2 lågnivåutgångar.


Till o börja med dubbelt så dyr


Den ena kostar 9995 den andra 7500:P Så dubbelt vet jag inte:)


Ok hittade nu alpinen för 9995:- Och Pioneeren för 6645:- på prisjakt


Ville bara påpeka att Conrad är allt annat än okänt, okej möjligtvis att dom inte är så värst stora här än men dom är sjukt stora i bland annat Tyskland. Dom har typ, allt.


Ingen som vet något om JVC KW-AWX 810? Som hittate en begagnad för 3000 kr så är den värt det? Eller ska jag satsa på Pioneer AVH-3100/4000?


Missade att du skrivit.. Jag hade den i 7-8 månader sen skickade jag med den när jag sålde bilen. MVH. Alex


Ok den höll så länge i alla fall



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka