Köpråd: Hyundai coupe

Hej Funderar på att köpa en hyundai coupe 2,7 v6. Men skulle vilja ha lite för och nackdelar med den. Den jag tänker på är -02, -03. Är den 6-växlad? Hur många hk har dom? Hur mkt drar dom blandad körning? Hur är det med rosten på dom? Kom med så mycket saker som möjligt. //Tomas



Svar på inlägget: Köpråd: Hyundai coupe



Är dom värda det priset som dom ligger på på blocket?


167 hk i sexan på 2.7 l. 0-100 ska enligt uppgift gå på strax över 8 sekunder. Blandad körning drar den enligt uppgift strax över litern. Den manuella lådan är 6-växlad, finns även med 4-petad tomatlåda. Om den är värd pengarna? Det är upp till dig att avgöra


Ok Hur äär den med dom hästarna då? Är den pigg eller?


Jag har inte kört den själv, men har inte uppfattat den som överdrivet sportig eller pigg av de tester jag läst, eller det som polare har sagt. http://www.teknikensvarld.se/test_prov/ . /index.xml har ett par test av bilen, kan finnas fler hos andra biltidningar.


Min mamma har en sådan kärra och jag tycker den är pigg att köra.


Ok Jag funderar starkt på en sån men krävs lite pengar emellan, som jag inte har riktigt än. Skriv gärna mer för och nackdelar.


Nån som har lite fler för-och nackdelar om den?


Fördelar:Sportig Ganska udda ändå?


Manuella vxl-lådan är jäkligt go. Tight och snabb. Skön bil att köra, hyffsat pigg men ingen racer direkt. Begränsade trimmöjligheter, sportavgas å filter, sen blir det att överladda för massa pengar om man vill öka mer.. Jag var nästan påväg att köpa en ny sådan innan jag köpte skylinen, men den föll på trimbegränsningarna samt att den var FWD.






Ok Om jag köper en sån så kommer jag nog inte trimma den men den borde väl gå ganska bra ändå. Den borde ju i alla fall vara piggare än min nuvarande.


Jag kör en sådan. Jag tycker den känns väldigt pigg. Tack vare v6:an så är den väldigt stark (bra vrid) jag har snart haft min ett år och jag har inte haft några problem alls med den. Fungerar fint även på vintern



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka