Köpråd: Digital systemkamera med videoinspelning..

Går i tankarna att byta upp mig till något värre än min Canon 350D och har kollat lite på D90 m.m men är inte så kunnig, och vissa skriver att D90 är en bra nybörjarkamera?? stämmer det? vad är då canon 350D?? hm.. Jag har ju ett canon objektiv som ja köpt som ja vill behålla, så helst en Canon kamera med videoinspelning? någon som kan rekomendera någon? tar mycke bilder och filmar mycket, specielt bilar, när man sladdar och så.. Någon som testat en Canon EOS 500D ?



Svar på inlägget: Köpråd: Digital systemkamera med videoinspelning..



350D är också en bra nybörjarkamera men den börjar bli "gammal" och det kommer nya modeller i rask takt som ligger i samma klass men som är förbättrade gentemot tidigare modeller. Så att det skriv att D90 är en bra nybörjarkamera är inte så konstigt När det kommer till skillnaden mellan Nikon D90 och Canon 500D så har jag läst mig till att skillnaden inte är så jättestor men att Nikon har ett litet övertag när det stillbilderna men att Canons modell har fördelarna när det kommer till att filma. Har du tillbehör till Canon du inte vill sälja så är det väl lika bra att fortsätta med samma märke som du har. Känner du att du vill lägga ut lite mer pengar ändå så har du även Canon 7D att kolla på.


Tack kollade på 7D, jäkla kvalité på filmerna. Men usch va dyr, 15.000 kr + de får duga med en 500D faktiskt


D90 slängs ut på Expert i dagarna, 6000kr exkl objektiv. Ett billigt 18-55II kostar inte så mycket att ha till. Mest kamera för pengarna just nu?


Nikons nya D5000 verkar ju vara en rätt schysst pryl för pengarna annars.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka