Köpråd: Underhållsfri bil 20-30tkr

Söker en underhållsfri och billig bil att äga för att ta mig till och från arbetet. Har tänkt mig att betala mellan 20 000-30 000kr. Tittat lite på VW Polo som verkar tillfredställa mina behov. Frågan är om detta är en bra bil? Är det någon idé att sattsa på en som gått sisådär 20 000mil. Hur länge håller dom? är service på VW dyr vid dessa miltal? Kom med idéer och gärna tips på andra intressanta bilmodeller! God jul också!



Svar på inlägget: Köpråd: Underhållsfri bil 20-30tkr



En underhållsfri bil är en utopi, hittar du en så kan du nog bli rik. Dessutom är det nog svårt att hitta en problemfri bil som har gått upp mot 20000, där någonstans brukar det kunna gå sönder både ett och annat. Annars är väl inte Polon sämre än någon annan bil.


Är det bättre att lägga 35tkr på en som gått 10-15000 isället? tjänar man in det i.o.m. lägre rep. kostnader?


Ja, jag hade nog hellre köpt en som gått ~10000 för att slippa så mycket småfel som möjligt. Kan inte svara på hur det blir ekonomiskt, men det är förbannat skönt att slippa småreparationer hela tiden.


En sån finns inte


Tips på modeller förutom Polon?


golf, opel astra, audi a3 dock lite dyrare än föregående


om du hittar en bil som är underhållsfri, så pm:a mig....


+1


att köpa en rikgit gammal bil som i vanliga fall man får för 0-5000 kr för 35000 låter som ett säkert kort...?






satsa på en gammal 240 som är ordentligt uppfixad för en 20tusenlapp. då kommer du inte behöva göra nått på flera år


nått sånt kankse? http://www.blocket.se/sodermanland/Opel . 15&w=3


Jag SPYR fy fan va äcklig bil, han som köpte den måste fan varit färgblind


känns som att tråden spårar ur lite...visst är det så att ingen bil är underhållsfri men det finns dom som är bättre och sämre och som du inte behöver pillas med varje vecka och det är dit jag vill komma och ha tips om. Vad finns det för "vanliga" fel på VW Polo? och vad bör man titta extra noga på vid ett köp av en sån?


pma mig med


toyota å honda brukar va rätt driftsäkra.


Nu var inte frågan den att han/hon ville ha en snygg bil utan ekonomisk som inte strular mycket....


Köp något japanskt, Mazda eller Toyota förslagsvis. Har oftast en bra mycket högre kvalité än europeiska motsvarigheter.


Håller helt klart med där.. Ska man ha något litet bensinsnålt som inte går sönder är det japsare som gäller. Annars skulle jag tro på typ Volvo 940 med 40k+ på mätaren. Då är allt sm går sönder redan bytt mot bättre grejer


Finns bara en bil.Toyota!.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka