Köpråd: Evo eller Impreza?

Okej jag va förr i tankarna om att köpa en bra och billig bruksbil. Men det sket sig totalt. Efter att jag vart ute och lekt varje dag ungefär med 540n så måste jag bara ha något mer lämpat för ändamålet nu när snön är här. Så nu undrar jag lite om Impreza/Evo. Och det är bråttom, vill inte att snön ska försvinna! Vill inte lägga mer än 100-150k. Gillar Evo 3 verkligen Evo 3. Något man ska se upp med? Hur mycket bensin drar dessa bilar vid normalt körande?



Svar på inlägget: Köpråd: Evo eller Impreza?



skulle nog rekommendera en kvälls läsning på:wroom.org/evoclub


Pale Du glömmer väl inte brodern? www.impreza.nu Men din funkade väl inte på vintern eller hur det var


Vem kör normalt med en EVO (de kan dra en del bränsle när man trycker på höger pedal, hehe) Jag har själv kört båda modellerna, däremot bara ägt en EVO .. Måste säga att jag gillar EVO´n bäst, därav äger jag en nu. Men som de har sagt tidigare, läs på hemsidorna, de säger väldigt mycket. Lycka till !


eller SÖK här på forumet då det varit uppe X antal gånger innan. för 100-150k så får du en fin STI istället för en vanlig tråkig GT, dåck är alla gamla STI:er höger styrda vilket vissa ser som ett problem men EVO 3:orna är väll också höger styrda?


Här är helt klart ett fint alternativ till en EVO 3. http://www.blocket.se/kronoberg/Subaru_ . 11&w=3 Bland de hårigaste imprezorna förrutom 22B. Även den gamla GT:n kan vara riktigt rolig, och är riktigt prisvärd om man inte har lust att punga ut flertalet tiotusen kronor till och köpa en STI istället (om du vill ha v-styrd).



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka