Köpråd: Huvudenhet för max 1300:-

Jag funderar på att köpa en ny huvudenhet. Då undrar jag vilken som ni tycker är den mest prisvärda för 1300:- ? Jag vill att stereon skall kunna spela mp3 skivor, AUX-ingång, lågnivå ingång och helst Ipod styrning. Ska man vänta efter jul och köpa, kanske blir billigare? Jag vet att det finns jätte många trådar om detta innan men ingen passar just mina kriterier och det kommer ju nya grejer hela tiden.



Svar på inlägget: Köpråd: Huvudenhet för max 1300:-



har du ens kollat på tex blocket?


Klart som fan att du ska vänta tills mellandagarna


http://www.brc.se/sortiment/artikel.asp . ;VGR=U1000


Fick du inte ha kvar din tråd från igår/förrgår?


http://www.bilradiohuset.se/sv/product/ . -DEH2200UB


Jag har inte gjort någon tråd om detta utan jag skrev i tråden "våga fråga om bilstereo". Men det verkar bara vara du som såg mitt inlägg och svara och jag ville ha lite mer tips så jag startade en tråd Men jag tackar dig för tipsen synd bara att Alpine stereo inte finns kvar för jag var sugen på den


Jag tackar så mycket för alla tips Jag undrar om någon har testat Pioneer DEH-2200UB för jag blev lite sugen på en sån? Eller Sony CDX-GT45IP?


Ingen sony iaf, hellre en 3år gammal alpine utan garanti för samma pris :-) Ok det va ingen tråd du gjort ja trodde den blev bortttagen när ja inte hittade den igen


Ok tack för tipset, menar du att sony inte har bra kvalite på sina grejer? Tyckte annars att det verkade vara en bra stereo






Nej inte sony, oftast får du mer ljudkvalite för pengarna när du köper av annat märke.


personligen gillar jag pioneers HU.


Ja det känns som att det är säkert att köpa en pioneer för dom verkar bra. Men jag undrar om man kan koppla in en Ipod till USBn på Pioneer DEH-2200UB? En kompis till mig har en kenwood stereo och den tycker jag att det är bra ljud i. Det står att dom har nått filter. Är det de som gör att det blir låter bättre än andra. Någon som har någon erfarenhet av kenwood?


Kenwood gör mkt bra saker, likväl som pioneer. Men personligen gillar jag kenwoods menyer och ljudkarraktär lite bättre, i alla fall i den prisklassen Annars har du denna, lite bättre än den andra pioneer du kollat på fast en eller två hundringar till.. kanske kan vara något? http://www.mds.se/sv/product/782/Pioneer-DEHP3100UB


Nja skulle inte tro det, en ipod måste ha en styrning om det ska fungera och det tror jag icke finns på 2200, du måste upp mer i pris för att få det stödet. Det är minnessticka som gäller på budgetusbmodellerna. edit: Du KAN koppla en ipod (eller vilken mp3 som helst) men bara via aux, alltså värdelöst ljud.


okej men nu ska jag krongla till de ännu mer Men om jag lägger till lite mer pengar. Finns det någon med USB på baksidan och Ipod inkoppling?


Kanske denna..... http://www.mds.se/sv/product/783/Pioneer-DEHP4100SD


Den verkar faktiskt ganska bra för kör man SD så slipper man kablar vilket är ett plus. Men blir de lika bra kvalitet på ljudet som med USB?


Jag har en Pioneer DEH-P4100SD och den har både sin usb och aux ingång på framsidan, har inte testat hur ljudkvalitén är med SD kortet men skulle tro att de är samma ljudkvalitet som med usb och aux.


Lagringsmediet påverkar inte ljudkvaliten, det är formatet på ljudfilen som gör det. Så om du lagrar musiken på ett usb-minne eller på ett SD-kort spelar ingen roll.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka