Köpa bil

Nu har man alltså äntligen fyllt arton och med det kommer ju körkortet, har gått och tänkt i typ 2 år nu på vad för bil jag ska skaffa mig. Har haft flera olika märken och modeller på gång men nu när jag väl fått lappen står det helt stilla. Så nu vänder jag mig helt enkelt till er, har ni några tips på en första bil? Jag har väl runt 200 att lägga. Det jag söker är en inte allt för "skrikig" bil, en läcker och stilren bil som inte ser ut som bilarna i tokyo drift.. Bilen får gärna ha 2 dörrar men helst 4+ sittplatser. Den får gärna ha lite under huven också så att man kan dra om polarnas föräldrars skitbilar Sen viktigast av allt ska det andra könet gilla bilen Tips?



Svar på inlägget: Köpa bil



hmmm hur många köprådtrådar finns det? jag vet du får uppgiften att kolla upp det och komma tillbaka med svar


200 som i 200 kr eller 200k Hoppas på det sista då är det bara att välja och vraka för dig


Impreza evo


en senapsgul 142a, sen bygger du motor för 150'. då är den långt ifrån F&F och den sticker dina polares bilar


Om du nu köper en första bil för 200 000 hoppas jag bara att du är försiktig och lätt på gasen, du vill inte skada någon eller dig själv bara dagar efter du fått körkortet. Mitsubishi Evo VII och VIII Honda Civic Type-R Opel Astra OPC BMW 325 E46 Audi A4 B7 Toyota Supra TT osv. Finns massor med roliga bilar. Vad är dina krav och vad gillar du?


Gör en sökning efter köpråd, det finns MASSOR. följ även reglerna är du snäll http://www.garaget.org/forum/misc.php?a . nvisningar



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka