Köpråd för V70 R AWD????

vad ska man tänka lyssna på? Mil 22000 årsmodell: 98 mvh // www.garaget.org/mobilsvar



Svar på inlägget: Köpråd för V70 R AWD????



Manuell eller Automat om automat så kolla om bilen e trimmad hur växlar lådan.. volvos äldre automat låder växlar ganska hårt utan att det är något fel på dom. men den ska inte slå i växlarna ?. Lyssna efter tickande ventil lyftare vid kallstart.. Kontrolera med ägaren hur däcken e skötta med tanke på AWD service.. AWD systemet på dessa bilar e inte utav bästa typ enligt vad jag lärt mig iaf men sköter man om det så funkar det.. Kammrems byte borde va gjort. rost baklucka där glas möter plåt.. Samt där tröskeln möter hjulhuset vid bakdörren.,! hur service allmänt e gjorda!! tja allmänt skick !


Jag har en v70r awd saffran .Bara höra av sig om de är nått speciellt du vill veta.


Kolla därför att bilen inte är varmkörd precis innan du ska kolla på den


Det skulle jag inte vara så orolig för då det till och med står i instruktionsboken att dom kan ticka när motorn är kall . värre om den är varm


Men i en motor som är frisk och brukas mer eller mindre varje dag ska lyftarna inte ticka vare sig varm eller kall motor.. Det som står i handboken är att dom kan ticka efter olje byte eller om motorn inte blivit startad på väldigt länge.! !! En lyftare som tickar när motorn är varm är antingen slut eller så är det dåligt med olja eller för tunn olja!!


Tack!


om de nu vore så att de tickar med varm motor så är de ju inte hela världen att bya lyftarna... Å i de flesta fall så räcker de med ny ä fräsh olja



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka