Köpråd BMW 325 auto

Tjena Vad tror ni om en 91:a BMW E36 automat. Hur är växellådan, tycker den verkar riktigt seg jämnfört med manuella. Någon som har provkört?



Svar på inlägget: Köpråd BMW 325 auto



Bmws växellådor är smidiga av sig, men med ålder, dålig skötsel, buskörning så kan ju även det försvinna. Men aut. rent generellt ger inte samma kontroll som manuellt, ingenting slår att bestämma själv. Är det detta du märker av eller är du van vid automat men tycker ändå den beter sig konstigt? I det sista fallet så har det förmodligen med lådan att göra, kolla upp skick och testa ev. att byta olja (kanske svårt när man skall köpa den). Edit: www.autopower.se där finns en massa annat du kanske är intresserad av, renodlad (och en bra sådan) Bmw sida.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka